Vacature – Amsterdam

Fitness365

Fitness365, met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Hooglanderveen is voor haar vestiging in Amsterdam op zoek naar een Club Coördinator/Supervisor .

Wie zijn wij?

Fitness365 is een 5 sterren club met een ruim aanbod welke aansluit op de hedendaagse wensen van alle sporters. Van jong tot oud en van geoefende sporters tot beginners. Kwaliteit en service voor een aantrekkelijke prijs heeft Fitness365 hoog in het vaandel. Leden kunnen bij ons individueel aan de slag tot aan sporten in groepsverband. Door het brede aanbod, de goede sfeer binnen de club en de aantrekkelijke prijzen kan iedereen zich bij Fitness365 thuis voelen. De visie van Fitness365 is om sporten leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zijn tevreden als onze leden met onze begeleiding hun persoonlijke doelen behalen.

 

Wat houd de functie in?

Wat houdt de functie in?
In deze veelzijdige en uitdagende functie bewaak je de standaarden en protocollen zoals die binnen onze onderneming uitgebreid vastgelegd zijn. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte personeelsbezetting en bent in staat het team aan te sturen en te motiveren. Daarnaast heb je toezicht op het goed functioneren van alle apparatuur met betrekking tot de fitness, maar ook met betrekking tot het pand. Ook de commerciële kant binnen deze functie komt ruim aan bod, door het behalen van gestelde targets met betrekking tot het aantal leden en de omzet. Je staat in direct contact met – en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Tevens signaleer je tekortkomingen binnen de vestiging, welke aangevuld worden met oplossingen of voorstellen tot verbetering. Wij werken met het office pakket en daarnaast met clubplanner en Sportivity als platform voor onze ledenadministratie.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

✓ Affiniteit met sport en bewegen
✓ HBO werk- en denkniveau,
✓ Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als op schrift en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal,
✓ Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding, daarnaast overzie je het geheel van de taken en weet je prioriteiten te stellen.
✓ Je hebt verkoop skills
✓ Een aanstekelijke motivatie en enthousiasme
✓ Je kan werken in en met een team, maar ook zelfstandig,
✓ De wil om te scoren. Elke dag,
✓ Je bent ook in de avonden en in het weekend beschikbaar (rooster afhankelijk)
✓ Het kunnen werken met het officepakket zoals Excel en word heeft een voorkeur.

 

 

Wat bieden wij?

✓ Fitness365 biedt je een leuke en uitdagende werkomgeving, waar je de ruimte krijgt om onze visie te realiseren.
✓ Een marktconform salaris, welke uiteraard ook afhankelijk is van je leeftijd en ervaring. Het salaris wordt aangevuld met een bonus regeling.
✓ Een werkweek van 36-40 uur.
✓ Leuke sportieve collega’s en honderden fanatieke leden.
✓ Een eerste contract van 6 maanden zonder proeftijd

 

Interesse? Reageer snel voordat de functie voor je weggekaapt wordt.
Je kan reageren door een mail te samen met je CV, een pasfoto en een motivatiebrief te sturen naar pz@fitness365.nl