Vacature – Alphen a/d Rijn

Frontdesk medewerker

Fitness365, met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Hooglanderveen is voor haar vestiging in Alphen aan den Rijn op zoek naar een Frontdesk medewerker.

 

Wie zijn wij?

Fitness365 is een 5 sterren club met een ruim aanbod welke aansluit op de hedendaagse wensen van alle sporters. Van jong tot oud en van geoefende sporters tot beginners. Kwaliteit en service voor een aantrekkelijke prijs heeft Fitness365 hoog in het vaandel. Leden kunnen bij ons individueel aan de slag tot aan sporten in groepsverband. Door het brede aanbod, de goede sfeer binnen de club en de aantrekkelijke prijzen kan iedereen zich bij Fitness365 thuis voelen. De visie van Fitness365 is om sporten leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zijn tevreden als onze leden met onze begeleiding hun persoonlijke doelen behalen.

 

Wat houd de functie in?

Als frontdesk medewerker ben je verantwoordelijk voor de receptie-, horeca, sales- en administratie werkzaamheden binnen de club.

Je bent het visitekaartje van Fitness365 en zorgt ervoor dat nieuwe en bestaande leden zich welkom voelen. Samen met het team ben je tevens verantwoordelijk voor de ledengroei binnen Fitness365.

Als je een frontdesk dienst werkt doe je dit onder andere door het bellen van potentiële leden die zich via onze website inschrijven voor een abonnement of gratis dagpas. Met jouw salesvaardigheden zorg je ervoor dat deze potentiële leden naar de club komen en zich na jouw overtuigende verkoopgesprek uiteindelijk bij Fitness365 inschrijven. Hiernaast bestaat jouw werkdag uit het verkopen van producten uit onze horeca, het beantwoorden van de mail en telefoon en het netjes houden van de receptie en bar.

Als frontdesk medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt. Je zal dus ook veel vragen krijgen betreft het administratieve gedeelte. Met je open uitstraling, kennis en sociale skills ben je altijd bereid leden te helpen en hun vragen te beantwoorden. Je zal dan ook licht administratief werk verrichten in je diensten met betrekking tot abonnementen, betalingen en kassa. Jij zorgt ervoor dat de administratie(trajecten) up to date is in onze systemen. Wij werken met Clubplanner en Sportivity als platformen voor onze ledenadministratie

Hoe ziet jouw profiel eruit?

✓ MBO+ werk- en denkniveau,
✓ Afgeronde MBO opleiding,
✓ Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als op schrift,
✓ Je hebt een proactieve houding,
✓ Je hebt verkoop skills,
✓ Je bent secuur,
✓ Een aanstekelijke motivatie en enthousiasme,
✓ Je kan werken in en met een team, maar ook zelfstandig,
✓ De wil om te scoren. Elke dag,
✓ Je bent flexibel inzetbaar, ook avonden en eventueel weekenden;
✓ Je bent zelfredzaam in het Engels,
✓ En je houd je ook bezig met dagelijkse bijkomende werkzaamheden in de club net als iedere medewerker.

 

Wat bieden wij?

✓ Fitness365 biedt je een leuke, uitdagende  maar vooral gezellige werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jouw administratieve en sales ervaring in praktijk te brengen,
✓ Een marktconform salaris, welke aangevuld kan worden met een bonus regeling,
✓ Dagen en uren in overleg,
✓ Leuke collega’s met dezelfde passie en honderden fanatieke leden die graag samen met jou hun doelen willen bereiken,
✓ Een eerste contract van 4 maanden zonder proeftijd.

 

Interesse? Reageer snel voordat de functie voor je weggekaapt wordt.
Je kan reageren door een mail te samen met je CV, een pasfoto en een motivatiebrief te sturen naar pz@fitness365.nl