Vacature – administratief medewerker

Administratief medewerker

Fitness365, met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Hooglanderveen zijn wij  op zoek naar een Adminisratief medewerker voor alle vestigingen in Alphen aan den Rijn

 

Wie zijn wij?

Fitness365 is een 5 sterren club met een ruim aanbod welke aansluit op de hedendaagse wensen van alle sporters. Van jong tot oud en van geoefende sporters tot beginners. Kwaliteit en service voor een aantrekkelijke prijs heeft Fitness365 hoog in het vaandel. Leden kunnen bij ons individueel aan de slag tot aan sporten in groepsverband. Door het brede aanbod, de goede sfeer binnen de club en de aantrekkelijke prijzen kan iedereen zich bij Fitness365 thuis voelen. De visie van Fitness365 is om sporten leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zijn tevreden als onze leden met onze begeleiding hun persoonlijke doelen behalen.

 

Wat houd de functie in?

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor de (leden) administratie binnen alle clubs van Fitness365. Je zal je bezig houden met leden, abonnement betalingen en de horeca administratie. Zodra jij alle betalingen op de juiste manier hebt afgeboekt en de incasso’s zijn verwerkt zal jij de leden vriendelijk informeren wanneer er een betaling niet is gelukt en maak jij nette afspraken. Jij zorgt dat alles up do date is in het systeem.

Je bent het visitekaartje van Fitness365 en zorgt ervoor dat bestaande leden zich geholpen voelen. Met jouw kennis en sociale skills ben jij  altijd bereid leden te helpen en hun vragen te beantwoorden.

Hoe ziet jouw profiel eruit?

✓ MBO+ werk- en denkniveau,
✓ Afgeronde MBO opleiding,
✓ Je bent communicatief vaardig, zowel in woord als op schrift,
✓ Je bent zelfredzaam in het Engels,
✓ Je hebt een proactieve houding,
✓ Je bent secuur,
✓ Een aanstekelijke motivatie en enthousiasme,
✓ Je kan werken in en met een team, maar ook zelfstandig,
✓ De wil om te scoren. Elke dag,
✓ Je bent flexibel inzetbaar, ook avonden en eventueel weekenden;

Wat bieden wij?

✓ Fitness365 biedt je een leuke, uitdagende  maar vooral gezellige werkomgeving waar je de ruimte krijgt om jouw administratieve ervaring in praktijk te brengen,
✓ Een marktconform salaris, welke aangevuld kan worden met een bonus regeling,
✓ 32-40 uur,
✓ Leuke collega’s met dezelfde passie en honderden fanatieke leden die graag samen met jou hun doelen willen bereiken,
✓ Een eerste contract van 4 maanden zonder proeftijd.

 

Interesse? Reageer snel voordat de functie voor je weggekaapt wordt.
Je kan reageren door een mail te samen met je CV, een pasfoto en een motivatiebrief te sturen naar pz@fitness365.nl