Sportschool Hooglanderveen

Over Fitness365

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding is waarvoor je bij ons terecht kan. Ons doel is om het jou naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen waar worden gemaakt. Andere redenen waarom je er goed aan doet om voor Fitness365 te kiezen zijn:

✓ Wij ontvangen je met een glimlach
✓ Wij kennen jou als persoon
✓ Wij geven jou positieve energie
✓ Wij stimuleren je om jouw doel te behalen
✓ Wij zijn 365 dagen per jaar geopend

Fitness365 biedt een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om fit te worden en lekker in je vel te zitten. Vind je het lastig om zelf te gaan fitnessen en weet je dan niet zo goed wat je moet trainen? Dan kan je meedoen aan onze groepslessen, van Yoga tot boksen en van Pilates tot BodyPump, het kan allemaal bij Fitness365. Wanneer je moeite heb met het behalen van jouw fitnessdoelen is trainen met een personal trainer iets voor jou. Een personal trainer gaat samen met jou kijken wat de beste weg is naar jouw trainingsdoel.

Wil je na het sporten even helemaal tot rust komen kies er dan voor om gebruik te maken van de sauna of stoomcabine. Wat je wensen ook zijn, bij onze fitness in Hooglanderveen kom je niets tekort.

 

Word lid

Contact opnemen

De openingstijden van Fitness365 zijn erg ruim en je kan dan ook iedere dag bij ons terecht. Klik hieronder voor de openingstijden en contact gegevens.

Contact