Sportschool Amsterdam Zuid Oost

Fitness365 Amsterdam Zuid-Oost – the best club in town!

Wil jij aan jezelf werken en wil je daar (weer) plezier in hebben? Sportschool Fitness365 in Amsterdam Zuid-Oost helpt je bij het zetten van de eerste stap. Vraag een gratis proefweek aan en ervaar het zelf!

Heb jij het sporten de laatste tijd op een laag pitje gezet en begint het weer te kriebelen? Zit je niet lekker in je vel en wil je daar iets aan doen? Of wil jij simpelweg de beste versie van jezelf worden? Dan ben je bij sportschool Fitness365 in Amsterdam Zuid-Oost aan het juiste adres. Een sportschool waar je met plezier heengaat, waar je wordt ontvangen met een glimlach en waar je wordt gestimuleerd om jouw doelen te behalen.

De naam zegt het al: Fitness365 is er iedere dag voor je, 365 dagen in het jaar. Kwaliteit en persoonlijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen is onze fitnessapparatuur the best in town, ook de inbegrepen fitnessbegeleiding laat niets te wensen over. Zo begeleiden we je graag bij welk doel je dan ook hebt, of dit nu afvallen, aankomen of een ander doel is. Heb jij een hekel aan wachten totdat dat ene apparaat eindelijk vrij is? Geen zorgen. Wij garanderen geen rijen voor de sportapparaten. En sta je als vrouw liever niet tussen de mannen in het krachthonk? Dan is er voor jou de aparte Ladies ruimte.

 

Vraag een Gratis Proefweek aan

Groot assortiment aan groepslessen

Behalve de fitnessapparatuur en fitnessbegeleiding, bieden we je een groot assortiment aan groepslessen. Voor jong en oud, beginners en ervaren sporters is er genoeg keuze. Heb je begeleiding nodig op een rustig tempo? Ga dan voor 365 Vitaal: ideaal voor ouderen en sporters die herstellen van een blessure. Liever een wat intensievere training? Dan kies je bijvoorbeeld voor 364 Bodypump, Zaktraining of HIIT. Even tot jezelf komen? Dan is er de 365 Pilates of Flow Yoga. Neem gerust een kijkje op onze website voor een overzicht van alle groepslessen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou kunnen helpen naar een positievere, sportievere en betere versie van jezelf. Daarom nodigen we je uit om een week lang onbeperkt én gratis te komen sporten, inclusief gratis toegang tot alle groepslessen én persoonlijke hulp van een van onze gespecialiseerde sportinstructeurs. Waar wacht je nog op? Vraag hier je gratis proefweek aan!

Sportschool Fitness365 Amsterdam Zuid-Oost vind je aan de Snijdersbergweg 97. Kom vooral eens binnenwandelen, neem telefonisch contact op via 085-4871921 of stuur een mailtje naar info@fitness365.nl.

 

Bekijk onze acties