Sportschool Amstelveen

Kom sporten in de buurt van Amstelveen

Wil jij sporten bij de meest luxe sportschool in de buurt van Amstelveen? Ervaar dan nu het 5 sterren gevoel en kom sporten bij Fitness365. Binnen enkele minuten via de A9 ben je bij ons filiaal en kan je gratis parkeren. Naast de exclusieve fitnessapparatuur, professionele trainers en gratis voedingsadvies op maat, biedt Fitness365 ook een ruim aanbod van groepslessen. Bij Fitness365 sportschool Amstelveen is jong en oud het hele jaar door welkom voor sportieve uitdagingen en het behalen van zijn of haar doelen.

Vraag een Gratis Dagpas aan

Laagdrempelig en hoogstaande kwaliteit

Fitness365 richt zich op het zowel op de beginnende als de ervaren sporter die in een laagdrempelige, maar kwalitatief hoogstaande sportschool wil sporten. Binnen Fitness365 staat sport, plezier en gezelligheid voor iedereen centraal. De trainers in de sportschool ontvangen jou elke dag met een glimlach, kennen jou persoonlijk, geven je positieve energie en stimuleren je om jouw persoonlijke doelen te behalen. Op deze manier zorgt Fitness365 in de buurt van Amstelveen voor een unieke ervaring tijdens iedere work-out.

Om jouw doelen te behalen kun je kiezen voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Door een breed scala aan groepslessen zoals Zumba, Bodypump, Spinning, Crossbox en Yoga, zit er altijd wel iets bij voor jou. De groepslessen van Fitness365 zijn energiek, motiverend, uitdagend, resultaatgericht en niet te vergeten: verslavend. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. De groepslessen van Fitness365 zijn er dan ook om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen.

Bij Fitness365 staat persoonlijke aandacht voor de sporters centraal. De trainers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie. Naast de actieve groepstrainingen kun je natuurlijk ook zelf – of onder begeleiding van personal training – aan de slag gaan. De sportschool staat vol met exclusieve apparaten, losse gewichten, stangen, kettlebells en meer. De trainers van Fitness365 in de buurt van Amstelveen maken een sportschema voor jou op maat, zodat je onder de juiste begeleiding je doelen kunt bereiken. Waar wacht je nog op?

Bekijk onze acties