Goede voornemens, we maken ze allemaal, maar het is niet altijd even makkelijk om deze ook na te leven. Heb jij op het gebied van gezondheid goede voornemens gemaakt en wil je deze graag waarmaken? Dan helpen wij van Fitness365 je graag verder. Wij zijn een fitness center in Amsterdam dat 365 dagen per jaar geopend is en jou graag helpt met het verwezenlijken van jouw doelen. Lijkt jou dat wel wat? Kijk dan snel eens tussen onze abonnementen om te kijken welk abonnement het meest geschikt is voor jou en meld je vandaag nog aan bij Fitness365!

Over Fitness365

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding is waarvoor je bij ons terecht kan. Ons doel is om het jou naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen waar worden gemaakt. Andere redenen waarom je er goed aan doet om voor Fitness365 te kiezen zijn:

 • Wij ontvangen je met een glimlach
 • Wij kennen jou als persoon
 • Wij geven jo positieve energie
 • Wij stimuleren jou om je doel te behalen

Ons aanbod

Fitness365 biedt een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om fit te worden en lekker in je vel te zitten. Vind je het lastig om zelf te gaan fitnessen en weet je dan niet zo goed wat je moet trainen? Dan kan je meedoen aan onze groepslessen, van yoga tot boksen en van zumba tot bodyshape, het kan allemaal bij Fitness365. Wanneer jij moeite heb met het behalen van jouw fitnessdoelen is trainen met een personal trainer iets voor jou. Een personal trainer gaat samen met jou kijken wat de beste weg is naar jouw trainingsdoel.

Wil je na het sporten even helemaal tot rust komen kies er dan voor om lekker bruin te worden onder de zonnebank of ga eens lekker ontspannen in de sauna. Wat je wensen ook zijn, bij onze fitness in Amsterdam kom je niets tekort.

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag7:00 – 23:00
 • Dinsdag7:00 – 23:00
 • Woensdag7:00 – 23:00
 • Donderdag7:00 – 23:00
 • Vrijdag7:00 – 23:00
 • Zaterdag9:00 – 17:00
 • Zondag9:00 – 17:00
3532

365 SPINNING MYRIDE

Beleef deze fietstraining alsof je echt in de bergen fietst! Door middel van een beamer wordt op een...

365 INSANE

Insane, de naam zegt het al! De 60 minuten durende high intensity training voor de fanatieke, meer gevorderde...

365 BODYSHAPE

Bodyshape is een afwisselende les zonder ingewikkelde choreografieën. Je traint met attributen en het eigen lichaamsgewicht alle spieren....

Ja, ik ben op zoek naar een sportschool in Alphen aan den Rijn!

Wil jij graag zo snel mogelijk beginnen met sporten in Alphen aan den Rijn en ben je enthousiast geraakt door alle mogelijkheden van Fitness365? Kijk dan snel eens bij onze abonnementen en sluit het abonnement af dat het beste bij jou past. Voor verdere vragen of meer informatie kan je altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen, wij staan je graag te woord.