Sportschool Abcoude

Kom sporten in de buurt van Abcoude

Fitness365 Abcoude is een luxe sportschool – het biedt niet alleen de meest exclusieve fitnessapparatuur, maar ook professionele, gepassioneerde trainers en persoonlijke instructies. Tevens biedt Fitness365 een gratis voedingsadvies op maat aan. In deze sportschool word je altijd met een glimlach ontvangen, waardoor jouw training direct goed begint! Fitness365 staat 365 dagen per jaar voor jou klaar om ervoor te zorgen dat jij beweging en ontspanning kan combineren. Binnen de sportschool staat kwaliteit voorop, zodat jij kunt genieten van je sportieve uitdagingen. Sporten bij Fitnes365 is altijd mogelijk – voor zowel mannen als vrouwen, van jong tot oud. Kom sportief op de fiets voor een goede warming up en anders is parkeren gratis en voor de deur.

Vraag een Gratis Proefweek aan

Groepslessen of individuele trainingen

Je bent niet op jezelf aangewezen bij Fitness365 in de buurt van Abcoude. Naast de trainers die altijd klaar staan om jou te helpen bij jouw persoonlijke doelen, biedt de sportschool een breed scala aan groepslessen. En met breed bedoelen we een zeer groot aanbod: verschillende programma’s van conditie- tot aan krachtlessen. Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag met losse gewichten, stangen, kettlebells of de andere exclusieve apparaten.

De sportscholen van Fitness365 bestaan uit grote groepslesstudio’s, een zeer ruime fitness met HIIT zone, gescheiden kleedruimtes, een erg gezellige bar en ruimtes voor fysiotherapie en/of beauty. De vrije fitnessruimte van Fitness365 maakt het fitnesscentrum uniek. De combinatie van de kleurrijke, toegankelijke Functional Zone en de ruige CrossBox zorgen ervoor dat je je zowel als beginnende sporter en als ervaren sporter thuis voelt in deze trainingsruimte.

De trainers van Fitness365 in de buurt van Abcoude maken desgewenst een sportschema voor jou op maat, ongeacht wat jouw persoonlijke doelstelling is. Zo weet je altijd waar je aan toe bent is en hoe jij jouw dromen op de juiste manier kunt realiseren. De trainers doen er hierbij alles aan om jou te stimuleren om jouw doelen te behalen. Want: It is not fitness, it is life.

Bekijk onze acties