fbpx

 

De abonnementen van Fitness365 bieden voor ieder wat wils en zijn onderverdeeld in 4 categorieën: SPECIAL Fit, ALWAYS Fit, PREMIUM Fit en PREMIUM Fit+
Bij elk van onze abonnementen is het gebruik van alle faciliteiten inbegrepen. Je kiest vooraf een abonnementsperiode en na de gekozen looptijd zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar. In je abonnement zit  gratis persoonlijke begeleiding (intake) inbegrepen om zo jouw doelstelling te kunnen behalen.

ALTIJD EEN ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST

We hebben dus 4 abonnementen samengesteld, die zeer goed aansluiten bij de behoeften van onze leden. We vinden het belangrijk dat je een abonnement kiest waar je je goed bij voelt zodat je het sporten leuk vindt en volhoudt.

We vinden het belangrijk dat je een abonnement kiest waar je je goed bij voelt zodat je het sporten leuk vindt en volhoudt. Wij helpen je hierbij met ons introductieprogramma en de professionele begeleiding op de vloer. Het is nu eenmaal zo dat het tijd kost om routine op te bouwen en resultaat te voelen.

Wil jij  fitter, slanker, sterker of  energieker worden in 2019? Stap 1 om hier een succesverhaal van te maken: een lidmaatschap bij Fitness365! Bij Fitness365 hebben we vier lidmaatschappen waar je uit kunt kiezen. Je kan zelf bepalen welke het beste bij jou past. Wil jij jouw sportpakket helemaal compleet maken, voeg dan de extra’s  Personal Training, Cossbox, eGYm of onbeperkt POWERBAR drinken toe aan je lidmaatschap!

  • Onbeperkt fitness en groepsfitness bij al onze Fitness365 clubs
  • Eenvoudig van opzet en scherp geprijsd
  • Je bent welkom op al onze Fitness365 clubs in Amsterdam, Hooglanderveen, Alphen a/d/Rijn en Ter Aar
  • Professionele begeleiding bij fitness en groepsfitness

 

Klik hier voor abonnementen Amsterdam

Klik hier voor abonnementen Alphen aan de Rijn

Klik hier voor abonnementen Hooglanderveen

Klik hier voor abonnementen Ter Aar