Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

Wat kost sporten bij Fitness365De abonnementen van Fitness365 bieden voor ieder wat wils en zijn onderverdeeld in 4 categorieën: SPECIAL Fit, ALWAYS Fit, PREMIUM Fit en PREMIUM Fit+
Bij elk van onze abonnementen is het gebruik van alle faciliteiten inbegrepen. Je kiest vooraf een abonnementsperiode en na de gekozen looptijd zijn de abonnementen maandelijks opzegbaar. In je abonnement zit  gratis persoonlijke begeleiding (intake) inbegrepen om zo jouw doelstelling te kunnen behalen.

ALTIJD EEN ABONNEMENT DAT BIJ JE PAST

We hebben dus 4 abonnementen samengesteld, die zeer goed aansluiten bij de behoeften van onze leden. We vinden het belangrijk dat je een abonnement kiest waar je je goed bij voelt zodat je het sporten leuk vindt en volhoudt.

Het is voor ons belangrijk dat je een abonnement kiest waar je je goed bij voelt zodat je het sporten leuk vindt en volhoudt. Daarom helpen we je hierbij met ons introductieprogramma en de professionele begeleiding op de vloer. Het is nueenmaal zo dat het tijd kost om routine op te bouwen en resultaat te voelen.

Wil jij  fitter, slanker, sterker of  energieker worden in 2019? Stap 1 om hier een succesverhaal van te maken: een lidmaatschap bij Fitness365! Bij Fitness365 hebben we vier lidmaatschappen waar je uit kunt kiezen. Je kan zelf bepalen welke het beste bij jou past. Wil jij jouw sportpakket helemaal compleet maken, voeg dan de extra’s  Personal Training, Cossbox, eGYm of onbeperkt POWERBAR drinken toe aan je lidmaatschap!

 

Klik hier voor abonnementen Amsterdam

En hier voor abonnementen Alphen aan den Rijn

Klik hier voor abonnementen Hooglanderveen