Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

 

Mijn naam is Marjan Krassenburg. Ik werk als zelfstandig sportmasseur voor GoFysio365. Het is mijn missie om sporters sneller te laten herstellen na het sporten en blessures te voorkomen. Door een regelmatige sportmassage geef je je spieren een onderhoudsbeurt, waardoor ze soepel blijven en je beter presteert.

Ook voor iedereen met een fysiek zwaar beroep, bijvoorbeeld in de bouw of zorg, is sportmassage ideaal om vermoeide of vastzittende spieren los te maken, waardoor je weer soepel kunt bewegen en beter functioneert. Ook voor mensen met veel beeldschermwerk helpt sportmassage om gespannen schouder- en nekspieren te ontspannen.

Ik ben zelf een actieve sporter en vanuit mijn interesse in sport en beweging heb ik de opleiding sportmassage en verzorging gevolgd. Ik hoop dat ik veel sporters van 365 kan ondersteunen om hun sportieve doelen te realiseren!

Heb je interesse of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op via marjankrassenburg@gofysio.nl of bel of Whatsapp naar (085) 0656333. Natuurlijk kun je ook terecht bij de receptie van 365.

Check hier de tarieven voor sportmassage.

12 weken gratis sporten bij een 1 of 2 jarig lidmaatschapAanmelden
+