Personal Training – Alignment CLubHooglanderveen

Alignment Club is een vitaliteitspraktijk, gericht op personal training en transformatietrajecten in de regio Amersfoort. Ze kijken veel verder dan naar het sporten alleen. Zo richten ze zich op interne groei en ontwikkeling, waarbij individuen en organisaties begeleid worden om regie te nemen over hun fysieke en mentale welzijn. Alles draait om het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit als essentiële elementen voor duurzaam succes. Alignment Club is beschikbaar voor zowel persoonlijke trajecten als voor bedrijven.

Waarom kiezen voor alignment club?

Kies jij voor Alignment Club, dan kies jij voor meer dan een personal trainer. Je kiest er voor het totaalplaatje. Duurzame trajecten die jouw leven op een positieve manier een draai kunnen geven. Van A tot Z wordt alles aangepakt. Een absolute succesformule die jou de grootste kans geeft op het behalen van jouw doelen.

Je werkt resultaatgericht met een persoonlijk traject inclusief voeding, training en persoonlijke coaching. En dat altijd onder supervisie van een ervaren fysiotherapeut. Daarbij leer je hoe je gezond leeft, gezond eet en op een ideale manier sport.

Vele tevreden sporters hebben gebruikgemaakt van de diensten van Alignment Club. Zo hebben ze een steengoede gemiddelde beoordeling 5 uit 5 sterren op Google en staat ook de website vol met successverhalen. Kortom: dankzij eigenaar Auke van der Heijden en zijn team weet je dat je na iedere sportsessie tevreden naar huis gaat en weer een stapje dichter bij jouw doel bent.

Waarvoor kan je terecht bij Alignment Club?

Bij Alignment Club kan je terecht voor veel meer dan personal training. Als vitaliteitspraktijk bieden ze onder andere transformatieve trajecten, fysiotherapie, bedrijfstraining, bokstraining, bokscoaching en letselschade hersteltrajecten aan. Uiteraard allemaal onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde coach.

Even voorstellen

Auke van der Heijden (eigenaar)

Auke is een ervaren psycho fysieke fysiotherapeut en personal trainer. Voor de oprichting van Alignment Club werkte hij dagelijks intensief samen met psychologen in een multidisciplinaire setting. Voorafgaand aan zijn opleiding fysiotherapie heeft hij de sportopleiding CIOS afgerond.

Specialisaties: Bokscoaching, gedragsverandering, empowerment, figuur verbetering, bio- energetische oefeningen, ademtherapie, dry needling, myofasciale release technieken, medical taping, functionele screening- en training, behandeling bij chronische pijnklachten en burn-out.

Veerle Steenbergen

Veerle begon op jonge leeftijd met bewegen en ontdekte fitness, maar miste begeleiding in de sportschool. Na zelfonderzoek en ervaring besloot ze fitnesstrainer te worden. Nu, als personal trainer en health coach, helpt ze anderen hun weg te vinden. Ze studeert ook voeding & diëtetiek en wil na haar opleiding haar eigen onderneming starten als diëtiste met personal training.

Specialistaies: Figuur verbetering voor vrouwen, voedingsdeskundige, health coach, doorbreken van patronen, mindset, doelen management en duurzame lifestyle verandering.

Robin van Melsen

Robin heeft al ruim 10 jaar ervaring in de fitnessindustrie. Hij heeft 3 jaar zijn eigen onderneming in personal trainen gehad en daarmee een goed netwerk opgebouwd voordat hij de stap maakte om naar Alignment Club te gaan. Daarnaast heeft Robin nog een specialisatie sportmassage afgerond en daarmee zijn fysiologische kennis nog meer uitgebreid.

Specialistaies: Personal training, sportpsychologie, bokstraining, functionele screening en training en High intensity interval training.

Contact gegevens

Telefoon: 06 19 51 42 57
E-mail: info@alignmentclub.nl
Extra informatie? Bekijk onze website hier of krijg een impressie en bezoek onze Facebook, Instagram en Youtube.

Voor wie is Alignment Club geschikt?

Het mooie aan Alignment Club is dat in principe iedereen gebruik kan maken van hun diensten, ongeacht leeftijd, fitnessniveau of doelen. Of je nu op zoek bent naar een goede personal trainer om jou te motiveren, lichamelijke klachten hebt, wil re-integreren na een burn-out of een effectieve aanpak zoekt om jouw leven om te draaien: Alignment Club Amersfoort staat voor je klaar.

Onze andere faciliteiten

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Online reserveren

Vereniging Exclusieve Sportcentra

VES

1 op 1 begeleiding met je coach

Begeleiding

Wil jij ook graag van die kilo's af?

Afvalprogramma

Groepsleszalen

Groepsleszalen

Dé plek waar je functioneel kan trainen!

Functional Zone

Ruime kleedkamers met douches

Kleedruimte

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk!

GRATIS VOEDINGSSCHEMA'S

Even bijkletsen in de gezellige lounge van Fitness365

HORECA

Personal Training bij Fitness365

365 Personal Training

Een totale body workout in slechts 30 minuten!

eGym

Wil jij graag even ontspannen?

Sauna