Online reserverenHooglanderveen

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Download de booking app

Momenteel is het verplicht te reserveren voor groepslessen. Reserveer daarom gemakkelijk je plekje via onze app. Log in met het door jou opgegeven e-mailadres en je geboortedatum. Wanneer het niet lukt, kijk onderaan deze pagina naar de mogelijke oplossing.

Heb je gereserveerd maar verandert je planning halsoverkop? Geen probleem, maar meld je wel uiterlijk 20min voor aanvang af. Zo maak je een ander lid ontzettend blij die graag in jouw plaats wilt gaan. Afmelden kan ook via onze app.

Download hier onze app:

     

Bekijk onderaan de pagina hoe je de app installeert.

Alles in één app

Je vindt wekelijks nieuwe recepten en lifestyle artikelen in onze app. Wil je altijd op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Zet de push-notificatie aan en wees de eerste die ervan op de hoogte is. Deze informatie is ook altijd terug te vinden in het nieuwsoverzicht.

Hoe werkt de app?

De Fitness365 app is te vinden in de Apple Store en Play Store als je ‘SportCom’ zoekt. Als er een SportCom app naar boven komt met een geel icoontje, dan heb je de juiste.

Wanneer je de app voor het eerst opent, vraagt de app naar welke gym je opzoek bent. Dan vul je ‘Fitness365‘ (aan elkaar)  in,  selecteer deze en je bent ready to go.

Wanneer je wilt reserveren wordt er gevraagd naar inloggegevens, een e-mailadres en geboortedatum. Je kan inloggen met de gegevens die jij bij ons hebt opgegeven. Lukt het inloggen niet? Dan kunnen er enkele problemen zijn die dit veroorzaken:

    1. Check of jouw geboortedatum en huidige e-mailadres bij ons bekend is. Wellicht heb je een ander e-mailades gehad bij inschrijving?
    2. Vul je e-mailadres handmatig, niet met automatisch voorstel
    3. Geen spaties achter het emailadres

Als bovenstaande mogelijke oplossingen niet werken verzoeken wij je telefonisch contact op te nemen met de club of ons een berichtje te sturen via Facebook Messenger of Instagram Chat.

 

Bekijk hieronder de video hoe je moet downloaden, reserveren én afmelden.

Onze andere faciliteiten

Vereniging Exclusieve Sportcentra

VES

1 op 1 begeleiding met je coach

Begeleiding

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Online reserveren

Wil jij ook graag van die kilo's af?

Afvalprogramma

Groepsleszalen

Groepsleszalen

Dé plek waar je functioneel kan trainen!

Functional Zone

Ruime kleedkamers met douches

Kleedruimte

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk!

VOEDING

Even bijkletsen in de gezellige lounge van Fitness365

HORECA

Personal Training bij Fitness365

Personal Training

Een totale body workout in slechts 30 minuten!

eGym

Wil jij graag even ontspannen?

Sauna