Online reserverenHooglanderveen

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Download de booking app

Voor de groepslessen bij Fitness365 is het noodzakelijk om van tevoren een reservering te maken. Je kunt eenvoudig je plekje reserveren via de Sportivity app. In deze app vind je tevens belangrijke nieuwsberichten en een samenvatting van je abonnement en financiën. Instructies voor het installeren van de app staan onderaan de pagina vermeld.

Download hier onze app:

     

Groepslessen reserveren en afmelden

Heb je gereserveerd maar verandert je planning halsoverkop? Geen probleem, maar meld je wel uiterlijk 20min voor aanvang af. Zo maak je een ander lid ontzettend blij die graag in jouw plaats wilt gaan. Afmelden kan ook via onze app.Heb je gereserveerd maar verandert je planning halsoverkop? Geen probleem, maar meld je wel uiterlijk 20min voor aanvang af. Zo maak je een ander lid ontzettend blij die graag in jouw plaats wilt gaan. Afmelden kan ook via onze app, lukt dat niet. Dan graag telefonisch.

Zo installeer je de app

Stap 1:  Download de app via de Apple Store (Android) of via de Google Play Store (iOS). De app is gratis. Je kan de app zelf zoeken in de store of klik op onderstaande iconen.

     

Stap 2:  Na het dowloaden open je de app. De app vraagt nu om je email adres en je paswoord. Omdat je nog geen paswoord hebt druk je op “wachtwoord vergeten”. Er wordt nu gevraagd om je e-mail adres. Vul hier het email adres in waarmee je je hebt ingeschreven bij Fitness365 en druk op “verzenden”.

Stap 3:  Je krijgt nu een mail in je email adres waarmee je een wachtwoord kan instellen. Volg de instructies in je mail. Mocht je na het invullen van je mail adres in de app een vermelding krijgen dat er iets mis is gegaan, dan heb je waarschijnlijk een ander email adres gebruikt. In dat geval vragen wij je om bij je volgende bezoek aan de gym even contact op te nemen met één van onze medewerkers. Is stap 3 niet van toepassing, volg stap 4.

Stap 4:  Open de app en log in met je emailadres en het door jouw ingevoerde wachtwoord.

Je krijgt na het inloggen het volgende scherm te zien

Onze andere faciliteiten

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Online reserveren

Vereniging Exclusieve Sportcentra

VES

1 op 1 begeleiding met je coach

Begeleiding

Wil jij ook graag van die kilo's af?

Afvalprogramma

Groepsleszalen

Groepsleszalen

Dé plek waar je functioneel kan trainen!

Functional Zone

Ruime kleedkamers met douches

Kleedruimte

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk!

GRATIS VOEDINGSSCHEMA'S

Even bijkletsen in de gezellige lounge van Fitness365

HORECA

Personal Training bij Fitness365

365 Personal Training

Een totale body workout in slechts 30 minuten!

eGym

Wil jij graag even ontspannen?

Sauna