Ladies ZoneAmsterdam

Ladies Zone Fitness365

Speciaal voor vrouwen!

Het is zonde als een vrouw oud wordt zonder ooit de kracht en schoonheid van haar lichaam te zien.’ sprak de Griekse filosoof Socrates. Werken aan een fit,sterk en ‘geshaped’ lichaam is erg belangrijk binnen het vrouwenfitness! Het is bewezen dat sterker en gespierder zijn Osteoporose voorkomt en het metabolisme een boost geeft. Daarnaast zorgt het voor balans en stabiliteit in het lichaam en voor een beter immuunsysteem.

Vrouwenfitness is helemaal van dit moment en bied je de perfecte mogelijkheid om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Wil jij werken aan jouw billen, buik en benen? Vind jij het prettig om in een mooie rustige en lichte ruimte te sporten? Dan is de Fitness365 Ladieszone ideaal voor jou! In de Ladies Zone staan juist die fitness apparatuur die vrouwen helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Van cardio tot krachttraining, de Ladies Zone is perfect voor jou.

 

Samen werken aan jouw doelen

Veel vrouwen worstelen hun leven lang met de weegschaal, de spiegel en zichzelf. Door je gedrag op het gebied van voeding, beweging en ontspanning te veranderen, kunnen je gezondheid, gewicht en uiterlijk blijvend verbeteren. Wij kunnen je daarbij helpen. Wij merken dat veel vrouwen het prettig vinden om doelgericht aan de slag te gaan. Ga zelf aan de slag of doe dat samen met het 365 Shape programma, of door individuele begeleiding met een Personal Trainer.

 

WAAR GAAN WIJ DAT DOEN?

De Fitness365 Ladies Zone vind je op de eerste verdieping van Fitness365 in Amsterdam. Er hangen in onze Ladies Zone grote spiegels en er zijn grote raampartijen, zodat je lekker naar buiten kunt kijken terwijl je op de loopband staat of aan het fietsen bent.
In de Ladies zone vind je o.a. een squatrek, bankjes, kettlebells, dumbbells, steps en matjes. Daarnaast staan er verschillende cardio- en krachtapparatuur voor elke spiergroep.
Naast het ruime assortiment aan fitness- en cardioapparatuur hebben we ook veel fitness accessoires zoals fitnessballen, foamrollers en balanstrainers. De Fitness365 Ladies Zone heeft aparte toiletten.

Iedere vrouw die lid is bij Fitness365 heeft onbeperkt toegang tot de Fitness365 Ladies Zone en kan hier dus zeven dagen per week aan de slag!

 

 

*De Ladies Zone is speciaal ingericht voor dames maar is geen Ladies Only Zone.

365 Shape programma

Klik hieronder voor meer informatie.

Onze andere faciliteiten

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Online reserveren

Vereniging Exclusieve Sportcentra

VES

Ruime groepsles studio

Groepsles Studio

Wil jij ook graag van die kilo's af?

Afvalprogramma

Spinning Studio

Spinning studio

1 op 1 begeleiding met je coach

Begeleiding

Ruime, luxe kleedkamers met douches

Kleedruimte

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk!

GRATIS VOEDINGSSCHEMA'S

Personal Training bij Fitness365

Personal Training

Even terugtrekken in de sfeervolle lounge van Fitness365

HORECA

Ladies Zone, speciaal ingericht voor dames

Ladies Zone

Bij Fitness365 nemen onze ervaren fysiotherapeuten de tijd voor je.

Fysio365

Wil jij graag bruin worden of even ontspannen?

ONTSPANNING

Boks Studio bij Fitness365

Boks Studio

Negative Training Made Easy

X-Force

Een totale body workout in slechts 30 minuten!

eGym