Personal trainingAlphen aan den Rijn

Heb jij moeite met het behalen van jouw sportdoelen? Zou je eigenlijk het liefst een personal trainer naast je hebben staan, zodat je tenminste doorzet en écht tot het uiterste gaat? Je denkt vast dat dit vrij onmogelijk en onbetaalbaar is voor jou… Maar niets is minder waar bij sportschool Fitness365. Bij ons kun jij betaalbaar trainen met een personal trainer om jouw sportdoelen te behalen. De professionele trainers staan voor je klaar om samen jouw persoonlijke doelen te bepalen en hier een persoonlijk trainingsschema voor op te stellen. Ben je enthousiast en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Bekijk dan gauw de instructeurs hierbeneden welke het beste bij jou wensen past. Dan kan jij binnenkort met een personal trainer in Alphen aan de slag!

Waarom een Personal Trainer?

Als je moeite hebt met het behalen van je doelen, dan is trainen onder begeleiding van een personal trainer absoluut iets voor jou. Met een personal trainer naast je zet jij toch net even meer door dan je alleen zou doen. Je wordt gecoacht en gedrild als nooit tevoren! Daarbij gaat de personal trainer samen met jou bekijken wat de beste weg is naar jouw einddoel.

Even voorstellen

Pascalle

Mijn doel is om zowel mannen als vrouwen te ondersteunen in hun fitness journey en te werken aan hun gezondheid en welzijn. Dit is de reden waarom ik personal training ga uitbreiden. Je komt op het internet heel veel onjuiste informatie tegen over hoe je gezonder kunt leven, zoals suikervrije diëten, een sapkuur of 1000 kcal per dag eten. Dit soort dingen helpen je niet echt om gezonder te leven. Tijdens de personal training laat ik je zien dat fitness en gezondheid leuk kunnen zijn, dat het je energie kan geven en dat het kan bijdragen aan je levenskwaliteit. Dit door eenvoudige tips te geven die je gemakkelijk in de praktijk kan toepassen. Waardoor jij je doelen gaat behalen!

Patrick

Onze andere faciliteiten

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Online Reserveren

Vereniging Exclusieve Sportcentra

VES

Wil jij ook graag van die kilo's af?

Afvalprogramma

Luxe kleedkamers met douches

Kleedruimte

Dé plek waar je functioneel kan trainen!

funxtion zone

Functionele groepsleszaal Alphen

Groepslesstudio

1 op 1 begeleiding met je coach

Begeleiding

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk!

GRATIS VOEDINGSSCHEMA'S

Even terugtrekken met een kopje koffie

HORECA

Iedereen is uniek en zo voel je jezelf ook na een behandeling bij Beauty365.

BEAUTY365

Bij Fitness365 nemen onze ervaren fysiotherapeuten de tijd voor je.

Fysio365

Personal Training bij Fitness365

Personal training