Milon CirkelAlphen aan den Rijn

BINNENKORT: Slank en fit in 35 minuten

De milon cirkel is sneller

Werk, gezin, sociale verplichtingen… We hebben het allemaal erg druk. Dus ondanks dat we weten dat bewegen een must is, komt het er niet altijd van.

Dan is het goed te weten dat je op de Milon Cirkel een complete workout doet voor je hele lichaam in slechts 35 minuten. In een afwisselende workout op 8 hypermoderne en volautomatische toestellen train je je spieren én conditie op een veilige en zeer effectieve manier. Je triant wanneer je wilt en je bent 35 minuten later weer klaar. twee trainingen per week zijn voldoende!

In de Milon Cirkel train je de zes grote spiergroepen en wissel je dat af met cardiotraining. De spierversterkende oefeningen doe je 1 minuut lang, afgewisseld met 4 minuten cardio oefeningen en een wisseltijd van 30 seconden. Je traint dus zeer afwisslend en zeer compleet.

In slechts 35 minuten

Kan je in slechts 35 minuten hard genoeg trainen? Absoluut! We durven zelfs te stellen dat een training op de Milon Cirkel effectiever is dan op traditionele toestellen. Waarom?

  • Door de korte wisseltijden blijft je hartslag hoog en ben je dus continue je uithoudingsvermogen aan het trainen
  • Door de verhoogde weerstand in de excentrische trainingsfase is iedere beweging tot wel 30% effectiever dan traditionele spiertraining met gewichten
  • ​Je Milon Cirkel coach zorgt dat je iedere keer het maximale uit je training haalt

SNELLER

De hele workout duurt slechts 35 minuten. We helpen leden effectiever te trainen, wat betekent dat 6 trainingen per maand genoeg is voor resultaat!

GEVARIEERD

Je spendeert 1 minuut op elk krachttoestel en slechts 4 minuten op de cardio toestellen. Geen tijd om je te vervelen dus. Voor je het weet kan je al doorschuiven naar het volgende toestel!

PERSOONLIJK POLSBANDJE

Alle machines passen zich in een fractie van een seconde aan, aan de individuele gebruiker. Jouw persoonlijk Fitness365 bandje is jouw personal trainer. Geen ingewikkelde trainingsschema’s en geen manuele aanpassingen van toestellen!

VEILIG

Doordat de toestellen zich persoonlijk instellen op jouw lichaam en rekening houden met eventuele blessures train je altijd veilig. Altijd de optimale gewichten en bewegingsuitslag. Er is altijd minimaal 1 coach beschikbaar om je te begeleiden!

OPTIMAAL TRAININGSRESULTAAT

Door het verhogen van de excentrische weerstand word je elke keer opnieuw uitgedaagd en dat zorgt voor motivatie, plezier en optimaal resultaat!

30% méér resultaat

De Milon Cirkel is effectiever, wel 30% effectiever dan traditionele training.

Dit komt met name door de verhoogde excentrische weerstand. Het is een technisch verhaal, maar wel zeer interessant. Onze spieren zijn sterker als ze zich verlengen, dan wanneer ze zich verkorten. Bij iedere beweging moeten spieren zich zowel verlengen als verkorten.

 

Bijvoorbeeld als we sit-ups maken om onze buikspieren te trainen. Als we ons bovenlichaam omhoog brengen, verkorten onze buikspieren. Laten we ons bovenlichaam weer zakken, verlengen onze buikspieren weer. In die tweede fase zijn onze spieren zo’n 60% sterker. Dus eigenlijk zouden we extra weerstand moeten krijgen als we weer naar beneden bewegen. Dat doen de toestellen van de Milon Cirkel. Niet alleen buikspieren, maar alle spiergroepen.

Onze andere faciliteiten

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Online Reserveren

Vereniging Exclusieve Sportcentra

VES

Slank en fit in 35 minuten

Milon Cirkel

Wil jij ook graag van die kilo's af?

Afvalprogramma

Luxe kleedkamers met douches

Kleedruimte

Dé plek waar je functioneel kan trainen!

funxtion zone

Functionele groepsleszaal Alphen

Groepslesstudio

1 op 1 begeleiding met je coach

Begeleiding

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk!

GRATIS VOEDINGSSCHEMA'S

Even terugtrekken met een kopje koffie

HORECA

Iedereen is uniek en zo voel je jezelf ook na een behandeling bij Beauty365.

BEAUTY365

Bij Fitness365 nemen onze ervaren fysiotherapeuten de tijd voor je.

Fysio365

Personal Training bij Fitness365

Personal training