Fysio365Alphen aan den Rijn

Als je klachten hebt aan het houdings- en bewegingsapparaat of dat juist wilt voorkomen, dan ben je bij GoFysio in goede handen voor behandeling, begeleiding en advies. Bij elke klacht wordt gezocht naar de best passende behandeling. Daarom werken de therapeuten van GoFysio in gespecialiseerde kenniscentra. Binnen elk kenniscentrum wordt kennis gedeeld, multidisciplinair overlegd, scholing gevolgd en werken collega’s nauw met elkaar samen.

VISIE OP FYSIOTHERAPIE

Wanneer je meer vertrouwen hebt in jouw eigen fysieke mogelijkheden, zijn er veel klachten die je kunt voorkomen of zullen je klachten sneller verdwijnen. Bij GoFysio werken wij met jou aan dit vertrouwen door naast de behandeling jou het besef bij te brengen van je eigen herstelcapaciteit. Je wordt gestimuleerd je herstel zelf in de hand te nemen. Of wij helpen je een gedragsverandering teweeg te brengen zodat je meer of meer verantwoord gaat bewegen.

DE MISSIE VAN GOFYSIO

Wij streven naar het leveren van de beste kwaliteit fysiotherapeutische zorg, door jou te helpen met de bij ons aanwezige kennis en kunde. Wij werken samen met jou aan herstel met als doel bij jou als klant een zo hoog mogelijke tevredenheid te bereiken. Kernpunten van GoFysio

  • Wij hebben geen wachtlijsten of wachttijden
  • Wij werken volgens wetenschappelijke inzichten
  • Wij hebben begrip en respect voor jouw situatie
  • Wij zijn transparant in onze werkwijze en organisatie
  • Wij hebben een pro actieve benadering waarbij jij als klant wordt betrokken
  • Niet de behandeling staat voorop maar de beste behandeling voor jou!

Even voorstellen

Alexander

Alexander is sinds september 2018 werkzaam bij GoFysio in de locatie Alphen a/d Rijn. Hij is allround fysiotherapeut en aanvullend opgeleid op het gebied van sport en orthopedie.
Zelf houdt hij van vrijwel iedere sport en zorgt hij voor een gevarieerd beweegpatroon door verschillende sporten te beoefenen zoals Hockey, Boulderen (klimmen) en Calisthenics/Fitness. Deze sportiviteit zie je terug in zijn behandelmethodes doordat hij de behandelingen vaak eindigt met een aantal oefeningen die de revalidatie ondersteunen.

Tijdens de revalidatie is hij gefocust op het behalen van resultaten zoals pijnverlichting, bewegingsruimte en toename van kracht en probeert hij dit zo snel mogelijk te realiseren. Verder neemt hij uitgebreid de tijd om de klacht in alle rust te bestuderen en te kijken naar oorzakelijke factoren van uw klachten zodat er preventieve maatregelen genomen kunnen worden.

Naast Sport & Orthopedie houdt Alexander zich o.a. bezig met Parkinson patiënten, hij geeft o.a. de training ‘Boksen met Parkinson’. Daarnaast geeft Alexander mobiliteitstrainingen en behandelingen voor patiënten met chronische vermoeidheid.

Specialisaties

• Orthopedische revalidatie a.d.h.v. 4xT Methode: Test, Trigger, Tape & Train

• Rug/heupklachten

• Nek/schouderklachten

• Knie/enkelklachten

• Hoofdpijn

• Slaapstoornissen

• Behandeling en revalidatie van chronische pijnpatiënten

• Behandeling en revalidatie van patiënten met chronische

• vermoeidheid

• Stress en Burn-out

• Hardlopen en hardloopblessures

AFSPRAKEN MAKEN

Voor een afspraak met  Alexander kunt u bellen naar: 085-0656333. De receptie van GoFysio is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur bereikbaar. Buiten deze tijden kunt u een voicemailbericht inspreken of een e-mail sturen naar info@gofysio.nl

Meer informatie over GoFysio en de kenniscentra is te vinden op www.gofysio.nl

Onze andere faciliteiten

Alles bij de hand in onze Fitness365 App!

Online Reserveren

Vereniging Exclusieve Sportcentra

VES

Wil jij ook graag van die kilo's af?

Afvalprogramma

Luxe kleedkamers met douches

Kleedruimte

Dé plek waar je functioneel kan trainen!

funxtion zone

Functionele groepsleszaal Alphen

Groepslesstudio

1 op 1 begeleiding met je coach

Begeleiding

Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk!

GRATIS VOEDINGSSCHEMA'S

Even terugtrekken met een kopje koffie

HORECA

Iedereen is uniek en zo voel je jezelf ook na een behandeling bij Beauty365.

BEAUTY365

Bij Fitness365 nemen onze ervaren fysiotherapeuten de tijd voor je.

Fysio365

Personal Training bij Fitness365

Personal training