Groepslessen

Wil je resultaat bereiken? Kies dan voor een combinatie van zowel individuele training als groepslessen. Kun jij jezelf moeilijk motiveren? En heb je vaak in de avond geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen van Fitness365 en ervaar deze energieke, motiverende, uitdagende en verslavende trainingsbeleving. De tijd staat vast, vaste choreografieën, die voor iedereen te volgen zijn op opzwepende muziek samen met een groep enthousiaste mensen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt. Ervaar het zelf!

De groepslessen van Fitness365 zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Bij Fitness365 staat persoonlijke aandacht centraal. Wij selecteren onze instructeurs zorgvuldig op kwalificaties, jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie.

Groepslessen van Fitness365 zijn energiek, motiverend en resultaatgericht. De lessen kunnen 15, 30,of 60 minuten duren. Fitness365 biedt programma’s aan van o.a. Les Mills. Het aanbod is groot, verschillende programma’s van conditie tot kracht lessen, maar ook Body en Mind lessen of Zumba. Wij zijn niet voor niets The Best Club In Town.