Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

Wil jij graag werken aan je goede voornemens of eens het roer goed omgooien? Daarvoor wil je waarschijnlijk een kwalitatieve maar toch ook goedkope sportschool in Amsterdam vinden? Bij sportschool Fitness365 te Amsterdam kun jij je doelen waarmaken en daar helpen we jou graag bij, elke dag! We zijn een goedkope sportschool in Amsterdam die 365 dagen per jaar open is. No excuses dus, want je kunt elke dag bij ons komen sporten. Wij staan voor je klaar om je te helpen je sportdoelen te verwezenlijken. We kunnen je helpen doelen te stellen, een sportschema op te stellen en je te motiveren middels personal training. Volgens velen is Fitness365 een goede sportschool in Amsterdam die tegelijkertijd betaalbaar is!

Over Fitness365

Ons doel is om het jou naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen waar worden gemaakt. Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding is waarvoor je bij ons terecht kan. Andere redenen waarom je er goed aan doet om voor Fitness365 te kiezen zijn:

 • Wij ontvangen je met een glimlach
 • Wij kennen jou als persoon
 • Wij geven jo positieve energie
 • Wij stimuleren jou om je doel te behalen

Ons aanbod

Fitness365 biedt goedkoop fitness in Amsterdam aan op een zeer uitgebreide manier. Vind je het lastig om zelf te gaan fitnessen en weet je dan niet zo goed wat je moet trainen? Dan kan je meedoen aan onze groepslessen, van yoga tot boksen en van zumba tot bodyshape, het kan allemaal bij Fitness365. Wanneer jij moeite heb met het behalen van jouw fitnessdoelen is trainen met een personal trainer iets voor jou. Wil je na het sporten tot rust komen? Kies er dan voor om lekker bruin te worden onder de zonnebank of ga eens lekker ontspannen in de sauna. Wat je wensen ook zijn, bij onze goedkope sportschool in Amsterdam kom je niets tekort.

Direct aanmelden!

Lijkt goedkope fitness in Amsterdam jou wel wat? Kijk dan snel tussen onze abonnementen om te kijken welk abonnement het meest geschikt is voor jou en meld je vandaag nog aan bij Fitness365!

GRATIS PROEFWEEK

Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Fitness365 helpt je die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij jou uit voor een Gratis Proefweek. Zodat jij zelf kunt ervaren dat Fitness365 jou helpt naar een gezonder leven.

OPENINGSTIJDEN

 • Maandag 7:00 – 23:00
 • Dinsdag 7:00 – 23:00
 • Woensdag 7:00 – 23:00
 • Donderdag 7:00 – 23:00
 • Vrijdag 7:00 – 23:00
 • Zaterdag 9:00 – 17:00
 • Zondag 9:00 – 17:00

Stel niet uit, start met een Gratis Proefweek fitness

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking

Naam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Locatie (verplicht)

Veelgestelde vragen met betrekking tot COVID-19 maatregelenMeer informatie
+