Goedkoop fitnessen Amsterdam

Goedkoop fitnessen Amsterdam

Hoe lang denk jij er al over na om (weer) te starten met fitness? Daarvoor wil je waarschijnlijk een kwalitatieve sportschool in Amsterdam vinden? Bij Fitness365 staat kwaliteit bovenaan

Ons doel is om het jou naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen waar worden gemaakt. Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding is waarvoor je bij ons terecht kan. Andere redenen waarom je er goed aan doet om voor Fitness365 te kiezen zijn:

  • Wij ontvangen je met een glimlach
  • Wij kennen jou als persoon
  • Wij geven jou positieve energie
  • Wij stimuleren jou om je doel te behalen
  • Wij staan 365 dagen per jaar voor je klaar

Ons aanbod

Fitness365 biedt goedkoop fitness in Amsterdam aan op een zeer uitgebreide manier. Vind je het lastig om zelf te gaan fitnessen en weet je dan niet zo goed wat je moet trainen? Dan kan je meedoen aan onze groepslessen, van Yoga tot Boksen en van Zumba tot Bodypump, het kan allemaal bij Fitness365. Wanneer jij moeite heb met het behalen van jouw fitnessdoelen is trainen met een personal trainer iets voor jou. Wil je na het sporten tot rust komen? Kies er dan voor om lekker bruin te worden onder de zonnebank of ga eens lekker ontspannen in de sauna. Wat je wensen ook zijn, bij onze sportschool in Amsterdam kom je niets tekort.

 

Direct aanmelden!

Lijkt Fitness365 jou wel wat? Kijk dan snel tussen onze abonnementen om te kijken welk abonnement het meest geschikt is voor jou en meld je vandaag nog aan bij Fitness365!

Gratis proefweek

Zet die eerste stap. Wij nodigen je uit voor een Gratis Proefweek. Zodat jij zelf de luxe, gezellige sfeer, kwaliteit en het totaal aanbod van faciliteiten kan ervaren. Klik op de blauwe button bovenin je scherm.

 

lid worden