Nieuwjaar Knaller

Sporten v.a. €17,50!

Laat je goede voornemens werkelijkheid worden met onze Nieuwjaarsactie! Schrijf je nu in en ontvang maar liefst 50% korting op de eerste 3 periodes in combinatie met een 1 of 2 jarig lidmaatschap.

Bij Fitness365 geloven we in het stimuleren van een gezonde levensstijl het hele jaar door, en wat is een beter moment om te beginnen dan aan het begin van het nieuwe jaar?

 

 • Toegang tot Fitnessfaciliteiten: Ontdek onze moderne apparatuur en trainingsruimtes, perfect ontworpen om aan al jouw fitnessbehoeften te voldoen.
 • Groepslessen en Coaching: Doe mee met onze energieke groepslessen of krijg persoonlijke begeleiding van onze ervaren trainers. We zijn hier om je te ondersteunen op je fitnessreis.
 • Gratis Voedingsadvies/schema’s: Geniet van gezonde voordelen met ons gratis voedingsadvies. Onze experts helpen je bij het samenstellen van een evenwichtig dieet dat past bij jouw doelen.
 • Exclusieve Community-events: Word lid van een actieve en ondersteunende community. We organiseren regelmatig evenementen om onze leden te verbinden en te motiveren.

 

 

 

Actievoorwaarden

*i.c.m. 1 of 2 jarig lidmaatschap
*Niet in combinatie met andere acties
*Actie periode is verlengt tot  29-02-2024

 

Claim je deal hier!

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Locatie