Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

WIL JIJ GRAAG BRUIN WORDEN OF EVEN ONTSPANNEN?

Zonnebank

Fitness365 heeft twee professionele zonnebanken voor haar leden, één in Alphen aan den Rijn en één in Amsterdam. Bij de  normale zonnebank en de turbo zonnebank (voor nóg sneller resultaat) kan je kiezen voor een abonnement. Je kunt kiezen uit een zes of twaalf maanden abonnement of gewoon een eenmalige keer. Met het abonnement kan je van beide zonnebanken gebruik maken.

Losse keer: € 9,- (15 minuten)Abonnement onbeperkt: vanaf € 16.50 per maand (15 minuten)

Let Op! Er is alleen op locatie in  Amsterdam en Alphen aan den Rijn een zonnebank beschikbaar.

 

 

Sauna

Bij Fitness365 kunnen de leden gratis gebruik maken van één van onze sauna’s. Wij hebben in de heren- en dameskleedkamer van Amsterdam een infrarood sauna beschikbaar voor onze leden die eenvoudig in te stellen zijn.Voordat je gaat douchen in onze luxe kleedkamers kan je de sauna aanzetten. In slechts 7 minuten is deze op temperatuur om de spieren optimaal te doen ontspannen

Leden van Hooglanderveen kunnen gratis  gebruik maken van de sauna in de luxe heren- en dameskleedkamers. Heerlijk om even te ontspannen na een inspanning.

Let op! Er is alleen op de locatie in Amsterdam en Hooglanderveen een (infrarood)sauna beschikbaar.

 

Stoombad

Bij fitness365 kunnen leden gratis gebruik maken van ons stoombad. Wij hebben in Hooglanderveen een stoombad beschikbaar op de eerste etage in een gedeelde ruimte. Het stoombad is toegankelijk voor zowel dames als heren.

Goed om het lichaam en geest te doen ontspannen na alle inspanning

Let op! Er is alleen op locatie in Hooglanderveen een stoombad beschikbaar.