Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

 

Wil je meer bereiken in minder tijd?

Meer spiermassa? Sneller afvallen of energie krijgen?

X-Force Fitness Apparatuur

De nieuwe innoverende X-Force fitnessapparatuur is zeer exclusief en van ongeëvenaarde Zweedse kwaliteit. Het accent ligt op het excentrisch (negatief) trainen van je spieren. Met behulp van X-Force fitnessapparatuur verzeker je jezelf van het allerbeste trainingsresultaat in een korte periode. Dit werkt dus extra motiverend!

X-Force garandeert je het beste resultaat in minder trainingstijd. Wil je dus een efficiënte workout met snelle resultaten? Geef je dan nu op.

De voordelen van trainen met X-Force nog even op een rijtje:

  • Snellere krachttoename
  • Meer spiermassa
  • Sneller afvallen
  • Minder blessuregevoelig
  • Nieuwe stimulans voor het lichaam

Waar vind ik X-Force?

Amsterdam: X-Force vindt je bij Fitness365 Amsterdam op de eerste verdieping in een aparte ruimte.  De X-Force ruimte is verder ook onder andere voorzien van dumbells , barbells, een squatrek waar je als exclusief X-Force premium lid gebruik van kan maken.

Alphen: X-Force vindt je bij Fitness365 Alphen op de begane grond in een aparte ruimte.

Het gebruik maken van X-Force is exclusief voor leden met een Premium of Premium+ abonnement. Met dit abonnement kun je onbeperkt gebruik maken van de apparatuur in de ruimte. Uiteraard staan onze fitness instructeurs voor je klaar om je wegwijs te maken in de X-Force ruimte. Je kunt hier naar vragen bij de fitnessbalie.

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie

 

 

12 weken gratis sporten bij een 1 of 2 jarig lidmaatschapAanmelden
+