Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

De Fitness365 Ladies Zone Amsterdam: Speciaal voor vrouwen!

Het is zonde als een vrouw oud wordt zonder ooit de kracht en schoonheid van haar lichaam te zien.’ sprak de Griekse filosoof Socrates. Werken aan een gespierd lichaam is de nieuwste fitnesshype binnen het vrouwenfitness! Het is bewezen dat gespierder zijn osteoporose voorkomt en het metabolisme een boost geeft. Daarnaast zorgt het voor balans en stabiliteit in het lichaam en voor een beter immuunsysteem.

Vrouwenfitness is helemaal van dit moment en biedt je de perfecte mogelijkheid om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Wil jij werken aan jouw billen, buik en benen? Vind jij het prettig om in een mooie rustige en lichte ruimte te sporten? Dan is de Fitness365 Ladieszone ideaal voor jou! In de Fitness365 Ladies Zone staan juist die fitnessapparaten die vrouwen helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Van cardio tot krachttraining, de Fitness365 Ladies Zone is perfect om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Samen werken aan jouw doelen

Veel vrouwen worstelen hun leven lang met de weegschaal, de spiegel en zichzelf. Door je gedrag op het gebied van voeding, beweging en ontspanning te veranderen, kunnen je gezondheid, gewicht en uiterlijk blijvend verbeteren. Fitness365 kan daarbij helpen. Bij Fitness365 word je altijd goed op weg geholpen door onze fitnesstrainers. Zij maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak om jouw doelen te verwezenlijken. Wij merken dat veel vrouwen het prettig vinden om doelgericht aan de slag te gaan. Ga zelf aan de slag of doe dat samen met het Shape365 programma of door individuele begeleiding met een Personal Trainer.

Waar gaan wij dat doen?

De Fitness365 Ladies Zone vind je op de eerste verdieping van Fitness365 in Amsterdam. Er hangen in onze Ladies Zone grote spiegels en ramen zodat je lekker naar buiten kunt kijken terwijl je op de loopband of trilplaat staat of aan het fietsen bent. De Fitness365 Ladies Zone is een ruime zaal met een gedeelte met een zacht oppervlak waar je kunt squatten, oefeningen kunt doen met kettlebells of dumbells en aan je buikspieren kunt werken. Naast het ruime assortiment aan fitness- en cardioapparatuur hebben we ook de nieuwste fitness accessoires zoals fitnessballen, foamrollers en balanstrainers. De Fitness365 Ladies Zone heeft aparte toiletten.

Iedere vrouw die lid is bij Fitness365 heeft onbeperkt toegang tot de Fitness365 Ladies Zone en kan hier dus zeven dagen per week aan de slag!

Stel niet uit, start met een Gratis Proefweek fitness

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie