De Fitness365 Ladies Zone Amsterdam: Speciaal voor vrouwen!

‘Het is zonde als een vrouw oud wordt zonder ooit de kracht en schoonheid van haar lichaam te zien.’ Deze woorden sprak de Griekse filosoof Socrates eeuwen geleden, maar ze zijn toepasselijker dan ooit. Het is de nieuwste body hype: gespierd is het nieuwe dun. Tegenwoordig willen vrouwen niet meer mager zijn, maar sterker en gezonder.

Experts geven toe dat het goed is dat vrouwen steeds meer bezig zijn met het opbouwen van spieren. Het is bewezen dat gespierder zijn osteoporose voorkomt en het metabolisme een boost geeft. Daarnaast zorgt het voor balans en stabiliteit in het lichaam en voor een beter immuunsysteem.

Fitness365 heeft nu een nieuwe fitnessruimte speciaal voor dames in Amsterdam. Mannen zijn hier niet toegestaan. Vind jij het prettig om in een mooie rustige en lichte ruimte te sporten? Dan is de Fitness365 Ladieszone ideaal voor jou! In de Fitness365 Ladieszone staan juist die fitness apparaten die vrouwen gebruiken om aan de typische probleemgebieden te werken. Je kunt hier je cardio, krachttraining en andere doelgerichte oefeningen doen. Alles lekker makkelijk bij elkaar. Van triceps, ook wel de kipfiletjes genoemd,  trainen tot werken aan strakkere billen. Van je lovehandles aanpakken tot rugklachten verminderen. De Fitness365 Ladieszone is perfect om te werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.

Plan van aanpak

Veel vrouwen worstelen hun leven lang met de weegschaal, de spiegel en zichzelf. Door je gedrag op het gebied van voeding, beweging en ontspanning te veranderen, kunnen je gezondheid, gewicht en uiterlijk blijvend verbeteren. Fitness365 kan daarbij helpen. Bij Fitness365 wordt je altijd goed op weg geholpen door onze trainers.  Zij zijn er voor je om een persoonlijk plan van aanpak te maken en eventueel verder individueel te begeleiden.

Wij merken dat veel vrouwen het prettig vinden om doelgericht aan de slag te gaan. Ga zelf aan de slag of doe dat samen met Fitness365, afvallen via Shape365 of met een Personal Trainer, het kan bij ons allemaal. Vraag om advies wat het beste bij je past!

Waar vind ik de ladieszone?

De Fitness365 Ladieszone vindt je op de eerste verdieping van Fitness365. Er hangen in onze Ladieszone grote spiegels en er zijn grote ramen zodat je lekker naar buiten kunt kijken terwijl je bijvoorbeeld op de loopband of trilplaat staat of aan het fietsen bent. De Fitness365 Ladieszone is een ruime zaal met een gedeelte met een zacht oppervlak waar je onder andere lekker kunt squatten, oefeningen kunt doen met kettlebells of dumbells of aan je buikspieren kunt werken. Naast het ruime assortiment aan fitness- en cardioapparatuur hebben we ook de nieuwste fitness accessoires zoals fitnessballen, foamrollers en balanstrainers. De Fitness365 Ladieszone heeft aparte toiletten. Iedere vrouw die lid is bij Fitness365 heeft onbeperkt toegang tot de Fitness365 Ladieszone en kan hier dus zeven dagen per week aan de slag!