fbpx
365 Bellicon Bounce

365 Bellicon Bounce

365 Bellicon Bounce is een innovatief en modern groepsfitness en trainingsconcept met een vooraf samengesteld, vaststaand bewegingsprogramma. De lessen bestaan uit een combinatie van verschillende segmenten en het aan de ene kant bevorderen van het uithoudingsvermogen en aan de andere kant het opbouwen van kracht. Speelse elementen van dansen, en een verscheidenheid aan combinatie-oefeningen vullen dit ontzettend leuke en spannende Bounce concept aan. Ondanks dat het een intensieve training is, moet u vooral genieten van de hoge fun factor van deze workout.

De 365 Bellicon Bounce lessen zijn goed voor jonge mensen, maar ook voor mensen die jong van geest zijn. Voor mensen die graag hun fitness niveau en uithoudingsvermogen willen verbeteren tijden een reguliere intensieve training. Een typische 365 Bounce les is gericht op het verbranden van calorieën, het verbeteren van het uithoudingsvermogen, strakker in je vel zitten, en niet onbelangrijk: spiermassa opbouwen. Terwijl u geniet van de zachte en subtiele uitwerking die de Bellicon op uw lichaam heeft, waarbij uw cellen nieuw leven wordt ingeblazen en uw zelfperceptie en kwaliteit van leven verbeteren. Een 365 Bounce les is simpelweg levendig en stimulerend en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Gemiddeld calorieverbruik: 700 kcal per les

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking


Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie