365 Zumba

365 Zumba

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dans die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Bij Fitness365 kun jij ook Zumba lessen in Alphen aan den Rijn, Ter aar en Hooglanderveen volgen. Zumba volgt de aerobic en interval training methode, zo wordt de calorieverbranding verhoogd. Je kunt wel tot 1000 calorieën per les verbranden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het fitnessniveau, het intensiteitsniveau en hoe bekend je bent met dansbewegingen. Elke les is ontworpen om mensen samen te brengen en lekker samen te swingen. En je traint je lachspieren!

Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Voordelen:

  • Goed voor je uithoudingsvermogen (conditie)
  • Een workout waarmee je vet verbrandt (als je meer dan 30 minuten traint)
  • Iedereen kan meedoen
  • Het is leuk! Lekker vrij op muziek bewegen

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.


Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie

12 weken gratis sporten bij een 1 of 2 jarig lidmaatschapAanmelden
+