365 FitVitaal

365 FitVitaal

Fit & Vitaal is een full-body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in hoog tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie. 365 FitVitaal is de ideale les om in groepsverband te werken aan je conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit. Onze ervaren trainers helpen jou met de oefeningen en met de motivatie om alles uit de training te halen. Wij raden je aan om 1 tot 2 keer per week deel te nemen aan de training 365FitVitaal.

We beginnen de les altijd met een warming-up, om de spieren op te warmen. Na de warming-up ga je samen met de gecertificeerde instructeur werken aan een betere algehele lichamelijke conditie. Bij alle oefeningen daarna ligt het accent vooral op het opbouwen van jouw conditie en het versterken van jouw spieren. De instructeur zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau de oefeningen kan uitvoeren. We sluiten af met een cooling-down, om de kans op overbelasting en spierpijn nog kleiner te maken. De lesinhoud wordt regelmatig door de gecertificeerde instructeur vernieuwd. Zorg zelf voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten.

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie