365 CrossBox

365 CrossBox

365 CrossBox is een constant gevarieerde training bestaand uit functionele oefeningen op hoge intensiteit. Het doel van 365 CrossBox is om jezelf niet te specialiseren in één onderdeel maar je beter te maken in diverse fysieke elementen met als doel tot een verbetering te komen van de algehele fitheid. De volgende fysieke elementen komen aan bod: kracht, coördinatie, lenigheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

Waarom meedoen aan 365 CrossBox?

Een training 365 CrossBox helpt jou om bewuster van jouw lichaam te worden en jouw lichaam te balanceren. De oefeningen zijn een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek en dagen jou uit om jouw grenzen te verleggen. Onze ervaren trainers helpen jou hierbij. Ze leggen de oefeningen uit en kijken mee of alles goed lukt en helpen om blessures te voorkomen. 365 CrossBox is geschikt voor alle sporters. Je doet dezelfde oefeningen als iedereen, maar met jouw zelfgekozen intensiteit en weerstand. Kom 365 CrossBox eens uitproberen en plan hieronder een gratis proefles. Je kunt eenmalig vrijblijvend deelnemen, daarna moet je een basiscursus van drie keer een uur afronden om deel te nemen aan CrossBox groepslessen. Spreek zeker een van onze trainers aan bij eventuele vragen!

Wat kan je verwachten van 365 Crossbox?

De training van een uur begint met een warming-up om alle spiergroepen op te warmen. Daarna volgt een uitleg van alle technieken, zodat we kunnen beginnen aan de Workout of the day (WOD). Deze Workout of the day is altijd anders en is door deze afwisseling extra leuk. Wij raden aan om de CrossBox training te combineren met een rustige training voor een optimaal trainingsschema. Neem flexibele sportkleding, sportschoenen, een flesje water en een handdoek mee naar de training!

Maak voor deelname altijd een afspraak bij de instructeur, per les geldt een maximum van 10 deelnemers.

*Exclusief voor leden met een 365CrossBox upgrade

Gemiddeld calorieverbruik: 710 kcal per les

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles Crossbox

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie