365 Bodycombat

365 Bodycombat

BodyCombat is de krachtige fight workout van Les Mills. Tijdens deze intensieve cardio workout voer je bewegingen uit, die afkomstig zijn uit diverse Oosterse vechtkunsten als Karate, Taekwondo en Muay Thai. Het is een fel en energiek fitness programma, waarbij je keihard calorieën verbrandt!

Wil jij aan je conditie werken of de nodige kilo’s afvallen? Dan is BodyCombat de ideale les voor jou.

Een BodyCombat les

Laat je helemaal gaan tijdens deze energieke cardio workout! Iedere les kent een vaste opbouw. Je begint in de warming-up met het opwarmen van je lichaam en het aanleren van de diverse bewegingen. Na de warming-up is het tijd om al je energie erin te stoppen. Door combinaties van stoten, schoppen en elleboogstoten schakel jij je denkbeeldige tegenstander uit!

Een gecertificeerde Les Mills groepslesinstructeur zorgt ervoor dat jij alles geeft en de hele les gemotiveerd blijft. Bij BodyCombat werk je altijd vanuit je core. De les sluit daarom af met een aantal grondoefeningen om de kracht in je buik- en rugspieren te vergroten. Ben jij klaar om alles te geven? Volg dan BodyCombat bij Fitness365

Gemiddeld calorieverbruik: 720 Kcal

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.


Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie

 

Veelgestelde vragen met betrekking tot COVID-19 maatregelenMeer informatie
+