365 SHAPE

365 SHAPE
365 SHAPE

Exclusief voor Shape365 deelnemers

Muscle Group:

Full body workout

Categories:

, , , , , ,

Equipment:

Handdoek, drinken, smile

365 SHAPE

365 Shape is de les die alles in zich heeft. In slechts een uur tijd train je op motiverende muziek je hele lichaam. Door de combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! 365 Shape is daarom dé perfecte les voor personen die willen afvallenaan hun conditie willen werken én kracht willen opbouwen.

Een typische 365 Shape les

Tijdens een 365 Shape les zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Doordat je diverse materialen gebruikt, train je altijd op een gevarieerde manier, waardoor geen enkele training hetzelfde is. Iedere les is in een aantal blokken opgedeeld. Om je spieren op te warmen en blessures te voorkomen, zal je altijd starten met een warming-up.

Na de warming-up is het tijd om te gaan zweten! Middels een aantal high impact aerobics oefeningen zal je vetverbranding worden geactiveerd en je uithoudingsvermogen op de proef worden gesteld. Hierna volgen een aantal spierversterkende oefeningen met de focus op de grote spiergroepen. Om je hartslag te laten dalen en je spieren weer op lengte te brengen, zal iedere les worden beëindigd met een cooling-down. Om het uiterste uit je training te halen wordt je tijdens iedere les begeleid door een gecertificeerde groepslesinstructeur

Tijdens deze small group training ligt de nadruk op afvallen, motivatie en begeleiding in kleine groepjes.

Gemiddeld calorieverbruik: 600 Kcal

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie

Photo Gallery

Veelgestelde vragen met betrekking tot COVID-19 maatregelenMeer informatie
+