365 ZUMBA

365 ZUMBA
365 ZUMBA

Ditch the workout, join the party!

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dans die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Bij Fitness365 kun jij ook Zumba lessen in Alphen aan den Rijn volgen. Zumba volgt de aerobic en interval training methode, zo wordt de calorieverbranding verhoogd. Je kunt wel tot 1000 calorieën per les verbranden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het fitnessniveau, het intensiteitsniveau en hoe bekend je bent met dansbewegingen.

Wat train je?

Gedurende de hele Zumba-les krijg je een goede controle over je core, oftewel je buik-, rug- en beenspieren. Hierdoor krijg je een strakkere buik en rugspieren. Je onderlichaam krijgt een totale ‘workout’. Je zult merken dat je been- en bilspieren steviger en strakker worden en meer vorm krijgen. De bewegingen die je met je armen moet doen, zorgen hierbij ook voor de nodige versteviging. Door de swingende dansbewegingen met je middel, benen en armen bevorder je ook deze spieren tijdens de Zumba lessen in Amsterdam en Alphen aan den Rijn.

Dat muziek en dansen goed zijn voor je geestelijke balans is al lang bekend. Door muziek en dans te combineren met fitness krijg je het ultieme middel om je stressbestendig te maken en je lichaam en geest klaar te stomen om de confrontatie met de wereld aan te gaan.

Voor wie is Zumba?

Iedereen kan met Zumba meedoen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen. Trek iets aan waar je je comfortabel in voelt. Neem je sport- of aerobicsschoen mee. Hardloopschoenen zijn ongeschikt vanwege het profiel en omdat ze zijn gemaakt voor voorwaartse beweging. Neem ook zeker een handdoek en water of sportdrank mee, je zult het absoluut nodig hebben!

Aanmelden bij Fitness365

Wil jij graag zo snel mogelijk beginnen met Zumba lessen in Alphen aan den Rijn en ben je enthousiast geraakt door wat Zumba allemaal met je doet? Kijk dan snel eens bij onze abonnementen en sluit het abonnement af dat het beste bij jou past. Naast Zumba kun je ook voor vele andere sporten bij Fitness365 terecht. Voor verdere vragen of meer informatie kan je altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen, wij staan je graag te woord.

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery