365 YOGA

365 YOGA
365 YOGA

Lichaam en geest tot rust brengen!

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

Yoga Amsterdam

Wil jij op een actieve manier ontspannen? Wil jij ook graag je lichaam fit, flexibel en sterk maken of houden? Grote kans dat jij zult genieten van een yoga les in Amsterdam, Alphen aan den Rijn of Ter Aar van fitness365. Tijdens yoga ontspan je op een actieve manier. Yogaposes zijn zo ontworpen dat ze je lichaam sterker en flexibeler maken, zonder je lichaam en grenzen in gevaar te brengen. Voor iedereen die lichaam en geest in balans wil brengen is onze yoga les Amsterdam uitermate geschikt. De les wordt afgesloten met een ontspannen meditatie om lekker tot rust te komen. Profiteer van de voordelen van yoga les Amsterdam en meld je vandaag nog aan!

Yogalessen Amsterdam

Yoga in Amsterdam is ontzettend populair en dat is niet voor niets. Tijdens deze actieve manier van ontspannen worden spieren sterker, flexibeler en langer gemaakt met een gezond en mooi lichaam als resultaat. Door regelmatig de yoga oefeningen uit te voeren word je sterker en leniger dan je ooit had durven denken. Je ontwikkelt spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had! De yogalessen Amsterdam hebben niet alleen effect op het lichaam, maar ook de geest. Doordat de focus ligt op de houding van het lichaam, heeft het hoofd geen ruimte om zich druk te maken over to-do lijstjes, werk of rekeningen. Na een yoga les Amsterdam voel je je compleet ontspannen en geaard. Deze actieve manier zorgt ervoor dat jij je lekker voelt in je lichaam en in je hoofd.

Schrijf je vandaag nog in voor yoga in Amsterdam

Wil jij graag actief ontspannen tijdens een van onze yogalessen Amsterdam? Schrijf je dan nu in! Wel abonnement je ook kiest, gebruik van de yoga les Amsterdam is altijd onbeperkt. Wil jij sporten bij dé sportschool van Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Ter Aar, maar sport je nu nog bij een andere sportschool? Dan biedt Fitness365 jou nu een speciale Overstap Aanbieding. Op vertoon van de ledenpas van jouw huidige sportschool betaal jij bij inschrijving bij Fitness365 GEEN Administratie- en Inschrijfkosten (t.w.v. €35,-). Kijk snel voor meer informatie en/of het aanvragen van een gratis proefles yoga in Amsterdam!

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery