365 STEPS

365 STEPS
365 STEPS

Een uitdaging!

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

Wil jij met steps fitness starten?

Sport je liever niet alleen en kan je die extra energie van een groepsles goed gebruiken? Ben je op zoek naar een leuke en actieve groepsles om mee te starten? Dan is steps fitness misschien wel iets voor jou! Deze les is geschikt voor jong en oud, man of vrouw op elk niveau! Met opzwepende muziek wordt er tijdens de step aerobic les echt een feestje gebouwd. Een leuke les met resultaten die voor zich spreken. De fitness step staat voor je al klaar, wanneer kom jij met ons een step aerobic feestje bouwen bij fitness365?

Steps fitness bij Fitness365

Wat houdt step fitness nou precies in? Tijdens de step aerobic les wordt er zoals het woord misschien al wel doet vermoeden, gesport op een fitness step. De step is een klein bankje groot genoeg om met twee voeten op te staan. Door dat de fitness step in hoogte verstelbaar is, kan iedereen op zijn eigen niveau sporten! Je leert door middel van op- en afstappen van een bankje, korte choreografieën die makkelijk te volgen zijn. Ook voor de gevorderde steppers is er genoeg mogelijkheid om je uit te leven. Steps fitness wordt gegeven op meesleepbare en activerende muziek en is geschikt voor iedereen die een beetje ritme gevoel heeft. De step aerobic les is een eenvoudige les voor jong en oud met een hoog fun gehalte! Naast de fun kan je er vanuit gaan dat billen, buik en benen strakker en gespierder worden en de conditie en kracht in het lijf worden verbeterd.

Schrijf je vandaag nog in voor een steps fitness les!

Ben je gemotiveerd geraakt en wil je aan de slag met steps fitness? Schrijf je dan nu in! Welk abonnement je ook kiest, gebruik van de step aerobic lessen is altijd onbeperkt. Wil jij sporten bij dé sportschool van Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Ter Aar, maar sport je nu nog bij een andere sportschool? Dan biedt Fitness365 jou nu een speciale Overstap Aanbieding. Op vertoon van de ledenpas van jouw huidige sportschool betaal jij bij inschrijving bij Fitness365 GEEN Administratie- en Inschrijfkosten (t.w.v. €35,-). Kijk snel voor meer informatie en/of het aanvragen van een gratis proefles!

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery