365 SPINNING

365 SPINNING
365 SPINNING

Calorie killer!

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

Spinning lessen Amsterdam

Spinning is hard werken en kost liters zweet. Maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen. Waar en hoe kun je het doen? Bij Fitness365 tijdens spinning lessen in Amsterdam! Spinning is een pittige training die gericht is op hart en vaten. Deze training doe je op een soort hometrainer, een stationaire fiets. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Spinning, het woord zegt het al, betekent namelijk ‘snel ronddraaien’. Je bent dus echt hard aan het werk tijdens een uurtje fietsen.

3x per week spinnen in Amsterdam

Voor het beste resultaat is het raadzaam om drie keer per week te trainen. Houd echter wel een handdoek bij de hand, want je gaat zweten zoals je nog nooit eerder gezweet hebt! Je moet dan ook, zoals bij elke sport, genoeg water drinken. Zo droog je niet uit door het vele zweten. Vergeet niet te rekken en strekken voor én na de training. Zo voorkom je spierpijn en ongewenste blessures. Wanneer je je tijdens de spinning les duizelig begint te voelen, verlaag dan je snelheid en stop langzaam met trappen is ons advies.

Zadelpijn & goede schoenen

Het zadel van de fiets is, net als dat van een racefiets, hard en vrij puntig van vorm. Veel beginners klagen daarom over pijn in hun kruis. Het beste kun je daarom een strakke korte broek aantrekken voorzien van een zeem. Wil je geen broek met een zeem dragen, schaf dan een speciale gelhoes voor over het zadel aan. Dan zit je ook zachter. Daarnaast, heel belangrijk: goede schoenen. Je kunt direct goede schoenen aanschaffen. Heb je daar nog geen zin in, zorg er dan in ieder geval voor dat ze een harde zool hebben anders gaan de pedalen pijn doen tijdens de spinning lessen in Amsterdam.

Kies jouw abonnement

Ben jij geïnteresseerd in onze spinning lessen in Amsterdam? Meld je dan bij Fintess365. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, dus kijk rustig welk abonnement het beste past bij jouw sportbehoeften. Naast spinning lessen kun je bij Fitness365 voor nog veel meer groepslessen, fitness en personal training terecht. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 085 – 48 71 920 of stuur een mail naar info@fitness365.nl, dan helpen wij je graag verder.

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery