365 SPINNING

365 SPINNING
365 SPINNING

Calorie killer!

Muscle Group:

Hart, longen, benen

Categories:

, ,

Equipment:

Handdoek, drinken, smile :-)

365 SPINNING

Spinning is hard werken en kost liters zweet. Maar je bouwt een enorm uithoudingsvermogen op. Wie er eenmaal mee begint, is vaak niet meer te stoppen. Waar en hoe kun je het doen? Bij Fitness365 tijdens spinning lessen in Amsterdam en Hooglanderveen! Spinning is een pittige training die gericht is op hart en vaten. Deze training doe je op een soort hometrainer, een stationaire fiets. De training is goed voor een sterk hart, het vergroten van je longinhoud, een goede bloedsomloop en soepele spieren. Spinning, het woord zegt het al, betekent namelijk ‘snel ronddraaien’. Je bent dus echt hard aan het werk tijdens een uurtje fietsen.

Daarnaast is de les zeer geschikt wanneer je gewicht wilt verliezen of je conditie wilt verbeteren. De meeste deelnemers merken na enkele lessen al vooruitgang. Ontdek de atleet in jezelf! Breng je endorfine peil zo hoog als je kunt en zweet en verbrand zoveel mogelijk. Onze choreografie en de muziek wisselen iedere les.

We starten de training altijd met het juist instellen van de spinbike, waarbij een instructeur jou altijd graag helpt. Daarna beginnen we met een warming-up op de fiets. Tijdens de training word je gemotiveerd door een gecertificeerde instructeur om het uiterste uit jezelf te halen en steeds een stapje verder te gaan. Uiteraard bepaal jij je eigen tempo en weerstand van je spinbike. We raden aan twee tot drie Spinning lessen per week te volgen. Neem voor de training comfortabele sportkleding- en schoenen, een bidon of fles water en een handdoek mee. Een fietsbroek kan fijn zijn, maar is geen vereiste!

Gemiddeld calorieverbruik: +700 Kcal

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie

Photo Gallery

  • spinning-fitness365
spinning-fitness365