365 KICKBOXING

365 KICKBOXING
365 KICKBOXING

Work hard!

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

Ben jij op zoek naar een betaalbare sportschool waar je kickboxlessen in Amsterdam kunt volgen? Maar naast het kickboxen ook nog voor andere sporten terecht kunt in diezelfde sportschool? Dan is Fitness365 dé sportschool voor jou! Met een aanbod van 36 verschillende groepslessen waaronder kickboxen, en een fitnesszaal waar ook personal training gegeven wordt, is Fitness365 een ideale plek voor de allround sportliefhebber. Alles kun je bij ons uitproberen.

Of ben jij bijvoorbeeld uitgekeken op je aerobic lessen, maar houd je wel van aanpakken? Dan is kickboxing iets voor jou! Het is een high-intensity training waarbij elementen van boksen en vechtsporten worden gecombineerd. Hierdoor zal je kracht, conditie en flexibiliteitvermogen flink verbeteren.

Voor wie?

Kickboxlessen in Amsterdam bij Fitness265 is voor iedereen die het aandurft. Natuurlijk houden we tijdens het sparren en rouleren altijd rekening met ieders lengte en leeftijd, zodat je wel een gelijkwaardige partner voor je hebt. Maar in principe is iedereen vanaf 12 jaar welkom in onze groepsles. Van beginner tot gevorderde kickbokser; onze professionele trainers zorgen ervoor dat iedereen traint op een uitdagend niveau.

Waarom kiezen voor Fitness365?

Fitness365 is een sportschool waar je met een glimlach onthaalt wordt en de trainers er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij jouw gestelde doelen behaald. Of je nu graag zelf wilt fitnessen, een groepsles wilt volgen of samen met een personal trainer wil trainen. Bij Fitness365 is het allemaal mogelijk. Kies je voor Fitness365 dan kies je voor:

  • Een 5 sterrenclub voor een 2 sterren prijs
  • 365 dagen per jaar de mogelijkheid om te sporten
  • Een ladies zone en boksen
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren
  • Unieke concepten zoals FunXtion en X-Force
  • Programma’s op maat, ongeacht jouw doelstelling

Ja, ik wil kickboxlessen in Amsterdam volgen in Amsterdam!

Wil jij graag zo snel mogelijk beginnen met kickboxlessen of iets anders in Amsterdam bij Fitness365 en ben je enthousiast geraakt door alle mogelijkheden van Fitness365? Kijk dan snel eens bij onze abonnementen en sluit het abonnement af dat het beste bij jou past. Voor verdere vragen of meer informatie kan je altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen, wij staan je graag te woord.

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery