365 Cardio Power

365 Cardio Power
365 Cardio Power

Total Body Workout!

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

Cardio power

Trainen met eigen lichaamsgewicht doe je tijdens de Cardio power lessen van fitness 365. Ben jij op zoek naar een toegankelijke en doelgerichte groepsles? Dan is Cardio power echt iets voor jou! Geen poespas of ingewikkelde choreografieën tijdens deze high intensity les. Je traint tijdens de toegankelijke cardio power les met je eigen lichaamsgewicht. Staan conditie en spierversteviging voor jou centraal? Test geheel gratis de Cardio Power les bij fitness365 uit om te kijken of het iets voor jou is!

Voordelen trainen met eigen lichaamsgewicht

Geen gesjouw met gewichten en andere sport attributen. Tijdens de cardio power lessen is trainen met eigen lichaamsgewicht het uitgangspunt. De les is zeer actief en heeft een high intensity. Cardio Power is een les die zorgt voor een betere conditie en spierversteviging en is voor iedereen toegankelijk. Ben jij blessure gevoelig of heb je onlangs een sportblessure gehad? Dan is trainen met eigen lichaamsgewicht de oplossing. Een van de grootste voordelen van trainen met eigen lichaamsgewicht is de verkleining van blessurekans. Je blesseert minder snel doordat trainen met eigen lichaamsgewicht natuurlijker voor het lichaam is.

Alle voordelen van trainen met eigen lichaamsgewicht voor jou op een rijtje;

  • Minder kans op blessures
  • Conditiebehoud
  • Meerdere spiergroepen tegelijkertijd trainen
  • Intensief gebruik van je core
  • Ontwikkeling van stabiliteit
  • Ontwikkeling flexibiliteit

Start met onze cardio power lessen!

Wil jij sporten met eigen lichaamsgewicht tijdens onze Cardio Power les? Schrijf je dan nu in! Welk abonnement je ook kiest, gebruik van de Cardio Power les is altijd onbeperkt. Wil jij sporten bij dé sportschool van Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Ter Aar, maar sport je nu nog bij een andere sportschool? Dan biedt Fitness365 jou nu een speciale Overstap Aanbieding. Op vertoon van de ledenpas van jouw huidige sportschool betaal jij bij inschrijving bij Fitness365 GEEN Administratie- en Inschrijfkosten (t.w.v. €35,-). Meld je nu aan voor een gratis proefles en kom erachter of Cardio Power dé les voor jou is!

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery