365 BOOTCAMP

365 BOOTCAMP
365 BOOTCAMP

Buiten bikkelen

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

Goede voornemens, we maken ze allemaal, maar het is niet altijd even makkelijk om deze ook na te leven. Heb jij op het gebied van gezondheid goede voornemens gemaakt en wil je deze graag waarmaken? Dan helpen wij van Fitness365 je graag verder. Wij zijn een fitness center in Amsterdam die 365 dagen per jaar open is. We helpen je graag jouw doelen te behalen. Zo geven we ook diverse groepslessen en trainingen, zodat je tijdens het sporten mede gemotiveerd wordt door de groep om door te gaan. Eén van onze succesvolle trainingen is de bootcamp in Amsterdam en Alphen aan den Rijn. Bootcamp is een outdoor training waarbij je voornamelijk gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht en de materialen buiten. De aanvang vindt plaats voor de ingang van Fitness365. Gezellig maar hard sporten in de buitenlucht met een gezellige en fanatieke groep mensen doe je bij de Bootcamp van Fitness365.

Interesse? Kijk dan snel eens tussen onze abonnementen om te kijken welk abonnement het meest geschikt is voor jou en meld je vandaag nog aan bij Fitness365!

Over Fitness365

Persoonlijke aandacht, service en resultaatgerichte begeleiding is waarvoor je bij ons terecht kan. Ons doel is om het jou naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jouw verwachtingen waar worden gemaakt. Andere redenen waarom je er goed aan doet om voor Fitness365 te kiezen zijn:

  • Wij ontvangen je met een glimlach
  • Wij kennen jou als persoon
  • Wij geven jo positieve energie
  • Wij stimuleren jou om je doel te behalen

De bootcamp

Tijdens de bootcamp in Alphen aan den of Amsterdam gaan we je op een motiverende manier trainen door oefeningen in groepsverband af te wisselen met individuele oefeningen. Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag, waardoor zowel je conditie als spieren getraind worden. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar we hebben ook trainingsmateriaal bij ons voor optimale trainingsmogelijkheden. Je mag elke week nieuwe variaties en oefeningen verwachten, zodat de training altijd blijft uitdagen. Iedereen traint op zijn eigen niveau, maar we zorgen er wel voor dat jij het uiterste uit jezelf haalt!

Contact opnemen

Om deel te nemen aan onze bootcamp trainingen dien je lid te zijn van Fitness365. Dus heb je interesse in onze bootcamp en wil je daarnaast wellicht ook gebruikmaken van andere lessen of de sportzaal? Meldt je dan aan! Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen door te bellen of een e-mail te sturen.

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery