365 BODYPUMP

365 BODYPUMP
365 BODYPUMP

The fastest way to get in shape!

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

BodyPump is een populaire groepsles van Les Mills. Met de hulp van een barbell en dumbbells worden er tal van oefeningen gedaan op muziek ter verbetering van spierkracht en uithoudingsvermogen. Een BodyPump les duurt 60 minuten en wordt opgedeeld per spiergroep. Voor iedere spiergroep zijn aparte oefeningen ingepland die ongeveer vijf minuten duren met aangepaste muziek om het tempo te bepalen. De standaard onderdelen van een BodyPump zijn de warming up, squats, borst, rug, triceps, biceps, lunges, schouders, buikspieren en uiteindelijk een cooling down. Lijkt je dit wat? BodyPump in Amsterdam volg je bij sportschool Fitness365.

De les bevat veel herhalingen per spiergroep. Het is dan ook een goed idee om met minder zware gewichten te trainen, want een full body workout van 60 minuten doe je niet met een loodzware barbell. Voor mensen die een sociale vorm van training zoeken is de groepsles BodyPump misschien wel de ideale oplossing. Een leuke groepsles zorgt voor velen voor extra motivatie om vaker te sporten.

Wie kan deelnemen?

Iedereen boven de 12 jaar kan meedoen. Dat komt onder andere doordat BodyPump wordt gegeven door professionele instructeurs. De nadruk ligt op individuele vooruitgang. Kun je niet goed overweg met een gewicht van 7,5 kilo? Geen paniek, dan neem je de volgende keer gewoon een gewicht van 5 kilo. Het is niet verplicht, maar bij BodyPump is het praktisch om sportkleding van stretchstof te dragen: de instructeur ziet dan beter of je de juiste houdingen aanneemt. Ook is het verstandig om een handdoek en bidon mee te nemen.

Ten slotte kent BodyPump geen gezondheidseisen. Dit komt door het individuele karakter en de professionele begeleiding. Zelfs zwangere vrouwen kunnen aan BodyPump doen. Het is wel raadzaam om bij pijn en kleine blessures altijd met de instructeur te overleggen.

Inschrijven voor BodyPump Amsterdam bij Fitness365

De openingstijden van Fitness365 zijn erg ruim en je kan dan ook iedere dag bij ons terecht. Maandag t/m vrijdag zijn wij van 7:00 tot 23:00 uur geopend en zaterdag en zondag van 9:00 tot 17:00 uur. Dus of jij nu werkt of naar school gaat, bij Fitness365 vind je altijd een goed moment voor de les BodyPump in Amsterdam. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar 085 – 48 71 920 of stuur een mail naar info@fitness365.nl, dan helpen wij je graag verder.

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery