365 BBB

365 BBB
365 BBB

Billen, buik, benen

Muscle Group:

Buik, Billen en Benen

Categories:

, , , , ,

Equipment:

Handdoek, drinken, smile :-)

365 BBB

Buik, Billen en Benen worden tijdens de BBB lessen van Fitness365 getraind. Op zoek naar een work-out waarbij conditie en kracht zich afwisselen? Wil jij je focussen op de BBB-zones? Kom dan een keertje mee doen met onze BBB groepsles! Het maakt niet uit welk instapniveau je hebt, tijdens deze BBB groepsles worden conditie en kracht van de buik, billen en benen verbeterd. Meld je vandaag nog aan bij Fitness365!

BBB pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditiwillen werken.

Tijdens een BBB workout zal je op plezierige wijze werken aan onderdelen als kracht, balans, vitaliteit en conditie. Door het gebruik van diverse materialen train je altijd op een gevarieerde manier. Tijdens de les wordt bijvoorbeeld gewerkt met gewichtjes en halterstangen, maar ook met dynabands. Door het toevoegen van weerstand aan de oefeningen word je net iets meer uitgedaagd, waardoor je spieren krachtiger worden en je vetpercentage aanzienlijk verlaagd zal worden.

Naast krachtoefeningen bevat iedere BBB les ook een aantal cardio oefeningen. Deze cardio oefeningen geven je lichaam een extra boost om optimaal calorieën te verbranden! De gehele les vindt plaats onder begeleiding van een gekwalificeerde groepslesinstructeur. Je bent dus  verzekerd van de juiste begeleiding, zodat je het maximale uit je workout kan halen. Dus of je nu jong of oud bent, een beginner of gevorderde, BBB is de groepsles voor iedereen!

Gemiddeld calorieverbruik:600 Kcal

Stel niet uit, start met een Gratis Proefles

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking

Je naam

Je e-mail

Je telefoonnummer

Locatie

Photo Gallery

Veelgestelde vragen met betrekking tot COVID-19 maatregelenMeer informatie
+