365 BBB

365 BBB
365 BBB

Billen, buik, benen

Muscle Group:

Categories:

Equipment:

BEKIJK ONZE ABONNEMENTEN

BBB lessen Amsterdam

Buik, billen en benen worden tijdens de BBB lessen Amsterdam van fitness365 getraind. Op zoek naar een work-out waarbij conditie en kracht zich afwisselen? Wil jij je focussen op de BBB-zones? Kom dan een keertje mee doen met onze BBB groepsles! Het maakt niet uit welk instapniveau je hebt, tijdens deze BBB groepsles worden conditie en kracht van de buik, billen en benen verbeterd. Meld je vandaag nog aan bij fitness365!

BBB groepsles

Wil je graag verbetering zien van jouw conditie en kracht, maar doe je dit liever in groepsverband? Tijdens de BBB lessen Amsterdam wordt er in groepsverband gewerkt aan de verbetering van conditie en kracht van buik, billen en benen. De BBB groepsles bestaat uit 2 delen. In het eerste deel wordt er voornamelijk gefocust op de verbetering van de conditie. In het tweede deel vindt er krachttraining plaats en wordt er getraind met dumbells, barbells, tubes en je eigen lichaamsgewicht. De billen, buik en benen zijn de 3 grote spiergroepen van ons lichaam en hierdoor is de BBB groepsles een effectieve work-out. Deelnemen aan BBB Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Ter Aar is voor iedereen van elk niveau mogelijk. Geen ingewikkelde choreografie, geen poespas, gewoon een simpele aerobics conditietraining met spierversterkende oefeningen. Start vandaag nog met de BBB lessen Amsterdam en ervaar zelf de resultaten van de BBB groepsles!

Schrijf je vandaag nog in voor BBB lessen Amsterdam!

Ben je geïnteresseerd in onze BBB groepsles? Schrijf je dan nu in! Welk abonnement je ook kiest, gebruik van de BBB lessen Amsterdam is altijd onbeperkt. Wil jij sporten bij dé sportschool van Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Ter Aar, maar sport je nu nog bij een andere sportschool? Dan biedt Fitness365 jou nu een speciale Overstap Aanbieding. Op vertoon van de ledenpas van jouw huidige sportschool betaal jij bij inschrijving bij Fitness365 GEEN Administratie- en Inschrijfkosten (t.w.v. €35,-). Kijk hier voor meer informatie over onze abonnementen of het inplannen van een gratis proefles.

BEKIJK LESROOSTER AMSTERDAM BEKIJK LESROOSTER ALPHEN BEKIJK LESROOSTER TER AAR

Photo Gallery