Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

Embody Health Amsterdam heet voortaan: Lighthouse Health

Jason Iafolla en Stephen Malone begonnen  met de bedoeling een praktijk te creëren die het beste van de traditionele chiropractische filosofie zou combineren met de principes en technieken van functionele prestatieverbetering.

Onze praktijk volgt de filosofie dat adjustments (Chiropractische behandeling) het meest succesvol zijn als mensen worden behandeld als geheel mens, niet als losse onderdelen. Onze Chiropractoren zijn specifiek opgeleid voor het opsporen en corrigeren van onderliggende oorzaken zoals verschoven wervels en blokkades in de wervelkolom, subluxaties genoemd. Dit kan een Chiropractor identificeren voordat de patiënt zich bewust is dat subluxaties aanwezig zijn. Door subluxaties wordt de functie van het zenuwstelsel verstoord. De gevolgen hiervan kunnen zijn: pijn, spierzwakte, tintelingen, kramp, gevoelloosheid, verstoringen in orgaanfunctie. Ongecorrigeerde subluxaties hebben een ernstig effect op uw gezondheid en welzijn en leiden tot slijtage en pijn.
Wij werken vanuit een teambenadering samen met fysiotherapeuten en personal trainers, wat ons uniek maakt in ons vakgebied. Onze eerste prioriteit is u de best mogelijke service te bieden door de beste experts in elke discipline

Even voorstellen

Dr. Iafolla deed zijn opleiding tot Chiropractor op het Sherman College of Chiropractic en studeerde af in 2011. Sherman staat bekend als het beste College als het gaat om de filosofie en de specifieke analyse van de wervelkolom en de optimalisering van de werking van het zenuwstelsel. Als chiropractie student werkte Jason werkte met mixed martial arts-strijders (gemengde gevechtskunsten) en kreeg respect voor de eisen die de meeste sporten stellen aan het lichaam en hoe Chiropractie de werking van het lichaam verbetert en letsel voorkomt. In 2012 verhuisde hij naar Nederland en werkte een aantal jaren in een familie georiënteerde praktijk en begon daarna zijn eigen praktijk Embody Health samen met Stephen Malone.

Persoonlijke filosofie

Ik denk dat het belangrijk is te begrijpen hoe Chiropractoren, en ikzelf in het bijzonder, kijken naar de gezondheid. Ik geloof dat in de huidige tijden, onze gezondheid onze KEUZE is. Het is niet iets wat ons overkomt. Het is iets dat het gevolg is van 1000 keuzes die we keer op keer herhalen, goed of slecht. Hoe we rusten, wat we denken en zeggen over onszelf, hoe we bewegen, wie we accepteren in ons leven en met wat voor soort brandstof we ons lichaam voeden, zijn allemaal ontzettend belangrijk voor een ​​evenwichtig leven. De Wereld Gezondheid Organisatie definieert gezondheid als “een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn en niet alleen de afwezigheid van ziekte”. We verdoen veel tijd en gaan er pas iets aan doen als we al ziek zijn en dan lijkt de keuze voor gezondheid ver buiten bereik. Echter, dat is het goede nieuws; ons lichaam wil juist dat we de goede keuzes maken en doet wat mogelijk is om u te helpen een lang en gezond leven te leiden. Het begint allemaal met het zenuwstelsel en dat is nu net onze specialiteit. Vanuit mijn passie help ik u graag naar een betere gezondheid. Laten we proberen de beste versie van onszelf te zijn!!

Website/online afspraken boeken: www.lighthousehealth.nl

E-mail: info@lighthousehealth.nl

Telefoonnummer : 06-4070 8905

Praktijkassistente: Nienke Griffioen