BodyPump Instructeur

BodyPump Instructeur M/V

Fitness365, met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn en Hooglanderveen is voor haar vestiging in Alphen op zoek naar een enthausiaste BodyPump Instructeur m/v.  BodyPump is de meest geliefde les bij Fitness365. Daarom zoeken wij een enthausiaste BodyPumper (m/v) die de week goed wilt afsluiten met onze fanatieke leden.

 

WIE ZIJN WIJ?

Fitness365 is een 5 sterren club met een ruim aanbod welke aansluit op de hedendaagse wensen van alle sporters. Van jong tot oud en van geoefende sporters tot beginners. Kwaliteit en service voor een aantrekkelijke prijs heeft Fitness365 hoog in het vaandel. Leden kunnen bij ons individueel aan de slag tot aan sporten in groepsverband. Door het brede aanbod, de goede sfeer binnen de club en de aantrekkelijke prijzen kan iedereen zich bij Fitness365 thuis voelen. De visie van Fitness365 is om sporten leuk en toegankelijk te maken voor iedereen. Wij zijn tevreden als onze leden met onze begeleiding hun persoonlijke doelen behalen.

 

HOE ZIET JOUW PROFIEL ERUIT?

✓ Les Mills BodyPump bevoegd
✓ Beschikbaar op zondagen 09:30 – 10:30 uur
✓ Kan beginnen 1 oktober

Voldoe jij aan de bovenstaande eisen? Reageer dan snel voor deze les weggekaapt wordt. Je kan reageren door een mail te samen met je CV, een pasfoto en een motivatiebrief te sturen naar pz@fitness365.nl