Behoefte aan personal training?

Heb jij moeite met het behalen van jouw sportdoelen? Zou je eigenlijk het liefst een personal trainer naast je hebben staan, zodat je tenminste doorzet en écht tot het uiterste gaat? Je denkt vast dat dit vrij onmogelijk en onbetaalbaar is voor jou… Maar niets is minder waar bij sportschool Fitness365. Bij ons kun jij betaalbaar trainen met een personal trainer om jouw sportdoelen te behalen. Onze professionele trainers staan voor je klaar om samen jouw persoonlijke doelen te bepalen en hier een persoonlijk trainingsschema voor op te stellen. Ben je enthousiast en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Bekijk dan gauw onze diverse abonnementen en kijk welk abonnement het beste bij jouw wensen past. Dan kan jij binnenkort met een personal trainer in Amsterdam aan de slag!

De meerwaarde van een personal trainer

Als je moeite hebt met het behalen van je doelen, dan is trainen onder begeleiding van een personal trainer absoluut iets voor jou. Met een personal trainer naast je zet jij toch net even meer door dan je alleen zou doen. Je wordt gecoacht en gedrild als nooit tevoren! Daarbij gaat de personal trainer samen met jou bekijken wat de beste weg is naar jouw einddoel.

Waarom personal training van een personal trainer in Alphen aan den Rijn of Amsterdam bij Fitness365?

  • Fitness365 beschikt over meerdere personal trainers, met elk hun eigen specialisatie
  • Samen stippelen we een plan uit om jouw persoonlijke doelen te behalen
  • Aan de hand van een resultaatsysteem analyseert de personal trainer jouw resultaten

Ben je er klaar voor?

Wil je ook starten met personal training? Als je er klaar voor bent, kun je vrijblijvend een kennismakingsafspraak met één van onze trainers maken. Jouw personal trainer in Amsterdam of je personal trainer in Alphen aan den Rijn gaat er voor zorgen dat jij gemotiveerd raakt om jouw doelen te bereiken. Uiteindelijk doe je het allemaal zelf, onze trainers begeleiden je alleen maar!

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 48 71 920 of stuur een e-mail naar info@fitness365.nl, dan helpen wij je graag verder.

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag7:00 – 23:00
  • Dinsdag7:00 – 23:00
  • Woensdag7:00 – 23:00
  • Donderdag7:00 – 23:00
  • Vrijdag7:00 – 23:00
  • Zaterdag9:00 – 17:00
  • Zondag9:00 – 17:00

CONTACT OPNEMEN

6262

365 SPINNING MYRIDE

Beleef deze fietstraining alsof je echt in de bergen fietst! Door middel van een beamer wordt op een...

365 INSANE

Insane, de naam zegt het al! De 60 minuten durende high intensity training voor de fanatieke, meer gevorderde...

365 BODYSHAPE

Bodyshape is een afwisselende les zonder ingewikkelde choreografieën. Je traint met attributen en het eigen lichaamsgewicht alle spieren....