Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

 

Sportschool en fitnesscentrum
Voor het meest complete aanbod aan fitness moet je bij sportschool Fitness365 zijn. fitness is ideaal wanneer je individueel je conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. In de fitnesszalen van Amsterdam,  Alphen aan den Rijn en Hooglanderveen vind je moderne cardio- en krachtraining apparatuur en er is altijd deskundige begeleiding aanwezig.

Bij Fitness365 is iedereen welkom. Jong, oud, slank, vol, sterk, sterk in wording… Zelfstandig sporten staat centraal maar dit betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. We bieden op verschillende manieren begeleiding. Wat past het beste bij jou?

We maken het onze leden graag gemakkelijk en brengen inspanning en ontspanning bij elkaar. Hierdoor beleef je plezier en verleg je op een gezonde manier je grenzen en ervaar je snel succes. Door ons gevarieerde aanbod en professionele begeleiding kom je sporten én blijf je sporten.

KRACHTTRAINING

Krachttraining is ideaal om je sterker te voelen en af te vallen. Krachttraining kan ook helpen bij diverse lichamelijke klachten zoals rugpijn.

CARDIOTRAINING

Cardio fitness is de workout wanneer je je conditie wil verbeteren. Wat je doelstelling ook is, of je liever aan kracht- of cardio training doet, de personal touch van de trainers staat garant voor een perfect trainingsresultaat!

GROEPSLESSEN

Train je graag in groepsverband? We hebben een uitgebreid groepslesrooster(s) met lessen zoals Pilates, Yoga, Spinning en Bodypump.

PERSONAL TRAINING

Een personal trainer? Dat is toch meer iets voor beroemdheden? Mis! Een personal trainer is bereikbaarder dan je denkt en steeds meer mensen schakelen er daarom één in om hun doel te behalen. Snel resultaat gegarandeerd! In een groot deel van onze clubs wordt personal training aangeboden. Via onze website kan je contact opnemen met een personal training in jouw club (of in de buurt).

Fysiotherapie

Last van een vervelende blessure? Of andere klachten die je ervan weerhouden voluit te sporten? Een fysiotherapeutkan je klachten verhelpen of – als dat niet mogelijk is – je helpen beter te functioneren. Bij een groot deel van onze clubs staat er een team fysiotherapeutenklaar om je te adviseren, begeleiden en behandelen. Via onze website kan je contact opnemen met een fysiotherapeut in jouw club (of in de buurt).

eGYM

Vind je het soms moeilijk om jezelf te motiveren? Of weet je nog niet zo goed de weg tussen alle fitnessapparatuur? Probeer dan eens de eGym! Fitness365 biedt in Amsterdam en Hooglanderveen deze revolutionaire trainingsmethode aan. De eGym bestaat uit een cirkel van volautomatische toestellen die volledig op jouw lichaam en kracht staan ingesteld. Door middel van een armband met een chip past ieder apparaat zich automatisch aan je aan. Binnen een half uur ben je 2 keer de cirkel rond gegaan en heb je een goede work-out achter de rug!

Stel niet uit, start met een Gratis Proefweek

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Locatie