Twee maanden gratis sporten twv €50,- per maand. Klik hier

Bij sportschool Fitness365 train je altijd op de nieuwste apparatuur van de topmerken Matrix, Drax of Technogym en kun je alles vinden om aan jouw sportieve doel te werken. We volgen de laatste trends en hebben de beste fitness experts in huis die ervoor zorgen dat het trainingsaanbod in onze clubs altijd actueel blijft. We zijn niet voor niets de Gym van Amsterdam, Alphen a/d Rijn, Hooglanderveen en Ter Aar. Fitness is nog nooit zo leuk geweest! We zijn niet voor niets de nummer één in groepslessen!

Uitleg van de zones

Ben je nieuw bij Fitness365 en wil je je graag snel thuis voelen in onze clubs? Hieronder worden alle trainingszones uitgelegd zodat je precies weet wat je bij ons kunt vinden en wat je in welke zone kan doen. Welcome at our Gym

Cardio zone

We hebben een groot aanbod aan cardio-apparatuur. Perfect om je conditie te verbeteren en fanatiek calorieën te lijf te gaan. Je traint bij ons op apparaten van Drax of Technogym. De apparaten zijn simpel in te stellen en mocht je er toch niet uitkomen, dan helpt onze instructeurs je graag!

Strength zone

Je kunt bij ons al je spiergroepen trainen op de verschillende krachtapparaten in de Strength zone. Op de apparaten met gewichten aan kabels staat duidelijk aangegeven welke spieren je ermee traint. Alle apparaten kunnen worden ingesteld op jouw lengte en voorkeur. Onze instructeurs helpen je op weg met een schema aangepast aan jouw wensen.

Functional zone

Dit is een zone met verschillende materialen waar je meerdere oefeningen kan trainen die je in het dagelijkse leven tegenkomt. Je kan hier aan de slag met materialen als een functional rack, slam balls, plio boxen, bumper plates, olympic bars en kettlebells. Ook is deze zone ideaal voor het volgen van een les Crossbox ook wel Crossfit genoemd

Groepslessen

In alle Fitness365 clubs bieden we Groepslessen gecertificeerde instructeurs jou om alles uit de kast te halen en ze geven tips zodat je de workout goed uitvoert. Sweat Smile and Repeat.

Free Weight zone

Naast de cardio- en krachtapparatuur vind je bij elke Fitness365 club een breed aanbod aan vrije gewichten. In de Free Weight zone train je met dumbbells, barbells, kettlebells en plates. Over het algemeen zal dit je meer algehele kracht opleveren dan wanneer je traint met de machines. Dit komt door de vrije beweging waardoor spieren samen moeten werken bij het verplaatsen van het gewicht. Voor krachttraining moet je dus ook bij Fitness365 zijn.

Stel niet uit, start met een Gratis Proefweek!

Zet die 1e stap en vul het formulier hieronder in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Locatie