Plannen gewijzigd?

Intro

Heb je gereserveerd maar verandert je planning halsoverkop?

Plannen gewijzigd? Geen zorgen! Als je je gereserveerd hebt voor een les maar niet kunt komen, vergeet dan niet om je minstens 60 minuten van tevoren af te melden. Hiermee bezorg je een ander lid een glimlach, die graag jouw plek wil overnemen. Afmelden is eenvoudig via de app, en als dat niet lukt, staan we telefonisch voor je klaar!

 

Hoe meld je af voor een groepsles?

Navigeer naar het ‘Dashboard’ binnen de Sportivity app. Daar vind je een overzicht van al je geplande lessen. Selecteer de les waarvoor je je wilt afmelden. Binnen de reserveringsdetails, tik op de knop ‘uitschrijven’. Hierdoor wordt je afmelding voor de groepsles voltooid.

 

Heb je de app nog niet?

Voor de groepslessen bij Fitness365 is het noodzakelijk om van tevoren een reservering te maken. Je kunt eenvoudig je plekje reserveren via de Sportivity app. In deze app vind je tevens belangrijke nieuwsberichten en een samenvatting van je abonnement en financiën.

Download hier onze app:

     

Terug naar overzicht