Nieuwe App

Intro

In 2023 zal Fitness365 een nieuw automatiseringssysteem krijgen, waarmee wij ons verder kunnen gaan ontwikkelen. Door deze aanpassing is met ingang van 1 februari 2023 de huidige app van SportCom niet meer actief voor leden van fitness365. De meeste leden gebruikten deze app om bijvoorbeeld een groep les te reserveren. Vanaf heden kunnen onze leden gebruik maken van de SPORTIVITY app. Deze app is ter overbrugging naar het nieuwe systeem. De Sportivity app is zeer gebruiksvriendelijk en zeer uitgebreid.

Stap voor stap helpen wij je om de nieuwe app te installeren:

Stap 1:     Download de app via de Apple Store (iOS) of Google Play Store. De app is gratis. Je kan de app zelf zoeken in de store of maak gebruik van de onderstaande QR codes:

 

Stap 2:     Na het downloaden open je de app. De app vraagt nu om je email adres en je paswoord. Omdat je nog geen paswoord hebt druk je op “wachtwoord vergeten”. Er wordt nu gevraagd om je e-mail adres. Vul hier het email adres in waarmee je je hebt ingeschreven bij Fitness365 en druk op “verzenden”.

Stap 3:     Je krijgt nu een mail in je email adres waarmee je een wachtwoord kan instellen. Volg de instructies in je mail. Mocht je na het invullen van je mail adres in de app een vermelding krijgen dat er iets mis is gegaan, dan heb je waarschijnlijk een ander email adres gebruikt. In dat geval vragen wij je om bij je volgende bezoek aan de gym even contact op te nemen met één van onze medewerkers.

Stap 4:     Open de app en log in met je emailadres en het door jouw ingevoerde wachtwoord.

Je krijgt na het inloggen het volgende scherm te zien

De knop reserveren
Deze brengt je naar het groep lesrooster,
je kan op de gewenste les drukken en
vervolgens op reserveren

De knop Abonnementen
Via deze button kan je jouw abonnement details
inzien.

De drie stipjes
Hier heb je inzage in je (openstaande) facturen
Kan je het saldo ophogen van het tegoed van je bandje
Vindt je het laatste nieuws
Kan je je profiel bewerken.

 

Mocht je er niet uitkomen of heb je verder nog vragen, dan staan wij uiteraard altijd ter beschikking. Zoals gezegd is deze app tijdelijk en zal naar verwachting medio juli van dit jaar de definitieve app worden gepresenteerd.

De oude app die je tot op heden hebt gebruikt voor Fitness365 kan je verwijderen van je telefoon.

Terug naar overzicht