THE OLYMPICS

Intro

Verleg je grenzen!

The Olympics !

In de week van 12 tot en met 18 december organiseren wij de 2e editie voor onze leden van “The Olympics bij Fitness365 Hooglanderveen”! Een reeks van 9 challenges waar jij je aan kan wagen om de club records te gaan verbreken met én van andere sporters. “Verleg je grenzen” is dan ook de slogan van deze week. Beland jij op het “record bord”, heb jij de hoogste score? Dan val je in de prijzen.

Welke challenges zijn er;

Ga jij je focussen op 1 challenge of ga jij ze alle 9 verslinden? Heb je genoeg getraind? En ben jij klaar om de challenge voor het echt te doen? Geef ons een seintje, dan houden wij je tijd bij. Om wel gelijkwaardige tegenstanders te hebben werken we met leeftijdsklasse voor de dames en heren: <25, 25-34, 35-44, 45-55, 55-64, >65.

Bij deelname aan The Olympics ontvang je een gratis dagpas zodat je gezellig een vriend/vriendin/bekende kan meenemen om samen te sporten bij Fitness365.

Je hebt nog tot 12 december om door te trainen, zodat jij je eerste record kan neerzetten of je oude record kan verbeteren!

 

 

Spelregels:
– 1 dagpas per lid
– Instructeur bepaald, geen ruimte voor discussie
– Elke challenge heeft zijn eigen spelregels, deze hoor je in de club

 

Terug naar overzicht