A STRONGER YOU

Intro

New workout out now

Bereid je voor op een sterker en fittere versie van jezelf deze zomer, met een volledig assortiment vernieuwde (Les Mills) groepslessen. Een frisse nieuwe  choreo met nieuwe muziek die je weer energie geeft. Aankomende  zondag 3 juli voor het eerst in onze studio’s!

Zorg ervoor dat je hieronder klikt om je favoriete lessen te vinden en reserveer om als een van de eersten deze les uit te proberen. Geef je gegevens door aan de frontdesk per telefoon of stuur een mail en verzeker jezelf van een plekje bij de nieuwe release! Neem gezellig een vriend(-in) mee en laat hem of haar  kennis maken met jouw favoriete les!  Deze dag zullen wij gezellig aankleding met een zomers sfeertje.

📍 Amsterdam
085-4871921
frontdesk.ams@fitness365.nl

📍 Alphen aan den Rijn
085-4871922
frontdesk.alp@fitness365.nl

📍 Hooglanderveen
033-4541010
frontdesk.hlv@fitness365.nl

Neem gezellig een vriend(-in) mee en laat hem of haar  kennis maken met jouw favoriete les!

Terug naar overzicht