NEW AT FITNESS365 AMSTERDAM

Intro

Kan jouw zelfvertrouwen, looptechniek, houding en presentatie een boost gebruiken? Dan zijn de lessen Urban Heels en Urban Attitude echt wat voor jou!

Deze maand starten we met 2 nieuwe exclusieve lessen: Urban Heels en Urban Attitude!

Urban Heels is een les waar presentatie , lichaamshouding , uitstraling, vrouwelijkheid en zelfvertrouwen de hoofdrol speelt. Doormiddel van dansvormen, -technieken , oefeningen en coaching leer je alle kneepjes  en dat allemaal IN HEELS! Het is een hele speelse, elegante, stoere, maar  soms ook stoute manier van je lichaam beter te leren kennen én weten wat je uitstraalt  of wat je ermee kán  uitstralen.

Je zal merken dat het wat met je doet. Lorenzo staat altijd open voor vragen en is daar bereid om je zo goed mogelijk bij te helpen. Geen vraag gaat te ver.

Dus haal die hakken uit de kast, stof ze af en neem ze mee. Want maandag 7 februari om 19:15u starten we met de eerste Urban Heels les.

 

Urban Attitude is een les waarbij je steeds meer in je TOUTCH komt me je vrouwelijkheid.Ook in deze les komen veel houdingsoefeningen voor maar op diverse sensuele manieren, de ene is de ander niet. Je flexibiliteit en kracht worden hierbij ook geprikkeld. Het is een les die niet perse elke week hetzelfde is. Het zullen elk geval uitdagende oefeningen zijn en je zal tegen punten komen waar je je nog niet bewust van was.

Loop je tegen bepaalde dingen aan zoals onzekerheid, wil je je vrouwelijker bewegen, gewoon lekker voor je plezier of uitlaatklep. Zeker doen!

Iedereen is welkom leeftijd speelt geen rol . Let that be clear!

Verzamel al je attitude en kom naar de erste Urban Attitude les, woensdag 2 februari 20:30u.

De les wordt gegeven door niemand minder dan Lorenzo Saro. Met jaren professionele ervaring in performen door onder andere AndroQueen (alterego), Lou Lou Issue weet hij alle fijne kneepjes . Lorenzo geeft zijn lessen met passie en coacht iedereen met zijn ambitie.

Voor verdere vragen bijvoorbeeld kleding en welke hoge hakken je het beste kan dragen kan je mailen naar thepowerofurban@gmail.com

Sluit nu de upgrade af of  activeer een strippenkaart. Klik hier voor meer info betreft de abonnementen.

Terug naar overzicht