Nieuwsbericht 28-11-2021

Intro

Vrijdag 26 november heeft er weer een persconferentie plaats gevonden. De overheid heeft besloten dat ook wij onze deuren vanaf maandag 29 november dagelijks om 17:00 uur zullen moeten gaan sluiten. Deze maatregel staat vast voor de komende 3 weken. Het GOEDE nieuws is dat we wel open mogen blijven! Momenteel zijn wij achter de schermen bezig hoe wij jullie zoveel mogelijk van dienst kunnen zijn, zodat jullie kunnen blijven investeren in je gezonde levensstijl.

Aanpassing van de openingstijden:
Wij zullen voor alle filialen vanaf maandag 29 november onze deuren doordeweeks gaan open om 06:00 uur en in het weekend om 08:00 uur

Hierdoor komen de openingstijden er als volgt uit te zien:

Maandag            06:00 – 17:00
Dinsdag               06:00 – 17:00
woensdag          06:00 – 17:00
Donderdag         06:00 – 17:00
Vrijdag                 06:00 – 17:00

Zaterdag             08:00 – 17:00*
Zondag                08:00 – 17:00*

 

*Hooglanderveen zal zaterdag en zondag geopend zijn tot 16:00u.

Groepslessen:

De groepslessen na 17:00 uur zijn door de nieuwe maatregel komen te vervallen, wij zijn op dit moment nog de mogelijkheden aan het bekijken of wij een aantal lessen tijdelijk kunnen verplaatsten naar de middag. Hier zullen wij je zo snel mogelijk van op de hoogte brengen, want dit vergt nog enige organisatie. De lessen in de ochtend en middag op het rooster gaan uiteraard gewoon door.

1½ meter – mondkapje – schoonmaken – ziekteverschijnselen

Binnen de club geldt sinds deze week ook weer de 1½ meter maatregel. Wij verzoeken je hier rekening mee te houden en afstand te bewaren. Tevens is ook het mondkapje weer verplicht gesteld bij het betreden en verlaten van de club. Het dragen van een mondkapje tijdens een oefening of work out is niet nodig. Tevens verplichten wij je bij het betreden van de club een schoonmaak flacon mee te nemen en de apparaten en attributen schoon te maken nadat je ze gebruikt hebt. Sowieso nogmaals de mededeling dat na het gebruik van gewichten en dumbbells je deze altijd zelf weer opruimt! Mocht je ziekteverschijnselen hebben dan verzoeken wij je thuis te blijven en adviseren wij jezelf te laten testen.

Uiteraard gaan wij je op de hoogte houden als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Met sportieve groet
Fitness365

 

Terug naar overzicht