Ladies Night Alphen

Intro

Vrijdag 24 september zal er een Ladies Night zijn bij Fitness365 Alphen aan den Rijn!

Deze Ladies Night zal in het teken staan van gezelligheid, sportiviteit, gezondheid, uitdaging maar ook een stukje ontspanning. De gehele avond zal gevuld worden met kleine groepslessen, wedstrijdjes en gezonde hapjes. Natuurlijk hoort er bij een Ladies Night een thema…. Of course this will be PINK! Daarom kleurt de gehele sportschool deze avond roze in plaats van onze kenmerkende kleur blauw!

Doe iets roze aan, neem je vriendin, familie of collega mee en kom gezellig binnen wandelen op onze Ladies Night 24 september vanaf 19:00u! Lid of geen lid, iedereen is welkom!


Bericht 20 – 09 – 2021

Deze week is het zover, Ladies Night!

Op deze gezellige avond hebben we allerlei leuke dingen. Er is een masseuse aanwezig waar je plaats kan nemen voor een heerlijke massage, even lekker ontspannen!  De Fysio is aanwezig van 19:00 – 20:00 om al jouw vragen te beantwoorden. Heb jij een vraag, wandel even binnen bij Alexander. Hij kan je snel en goed advies geven. Ook zal er een  schoonheidsspecialiste van Beauty365 zijn die jouw handen even vertroeteld en je nagels voorziet van een leuk kleurtje.

Maar een Ladies Night is de sportschool is geen Ladies Night als er geen sportieve activiteiten zijn. Op deze avond hebben we leuke fanatieke lessen op het rooster. Zo hebben

we een Salsation en Zumba  les waar je even helemaal in op kan gaan en 2x een Bootcamp Training in de heerlijke buiten lucht!

Ook zijn er deze avond leuke prijzen te winnen! Doe mee aan een van de 2 competities en win leuke prijzen.

Kom jij gezellig langs aanstaande vrijdag 24 oktober vanaf 19:00u

 

 

 

Terug naar overzicht